DEKAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tanımam diye tekrar belirterek;
4 gün olmuş alalı eksik giderilmemiş, müşteri bir şekilde ulaşırken ( ki mağdur kendisi , keyfi sorular sormuyor) illa ticket özentisiyle yanıtsız bırakılmamalı.. Aynı şey zamanında başıma geldi ayımı doldurmadan sunucuyu bıraktım.. Benim görüşlerim farklı , fikrimi de söyledim.. Arkadaşını korumak da senin hakkın sana da sözüm yok..
Ufuk'u arkadaşım olduğu için savunmuyorum burada. Meslektaşım olduğu için savunuyorum. Meslektaşım ve şu anda -bana göre- haklı durumda. Arkadaşım diye savunmam kimseyi, hatalıysa hatasını yüzüne vururum hiç çekinmeden. Örnekleri mevcuttur.

"Ticket özentisi" ifadesini doğru bulmuyorum. R10'u veya forumları bu kadar yüceltmenin bir manası yok. Buralar tartışma, konuşma ve sosyalleşme platformlarıdır, destek departmanı değiller. O sebeple, birine ulaşamayan kişinin gelip burada konu açmasını ben doğru bulmuyorum. Hele ki, ulaşma yöntemleri belirtilmesine rağmen onları kullanmayıp direkt buraya gelmek hepten yanlış bir olay.

Windows XP aldınız, lisansıyla ilgili bir problem çıktı. Microsoft'u aradınız, ulaşamadınız. Gelip R10'a konu mu açacaksınız? Bu olay da buna benziyor.