Anlamadigim olay neden trabzonun uzerine bu kadar gelindigi? Bugun Istanbulda Fenerle GS birbirini yiyor adam olduruluyor kimsenin giki cikmiyor? E belliki ayni husumet fb ile ts arasinda var konu trabzon oldugunda neden hersey bu kadar buyuyor? Sadece futbol degil hersey. Olaylara gelecek olursak sonucta her sehirde olaylar oluyor ama hep trabzon hep trabzon bes parmagin besi birmi kardesim neyin hesabini yapiyorsunuz anlamis degilim...

Ayrica @ceys sanki cok buyuk birsey yapmis gibi ovunerek fener formasiyla gezdigini idda ediyorsun meydanda? Birincisi gezmen birseyi ifade etmez.

Ikincisi ise bir insanin soyledigi seye once kendisinin inanmasi gerekir sen bir kendine sor bakalım trabzonda fener formasiyla gezdimmi gezmedimmi diye? yorumu hemserilerime ve trabzonu bilen arkadaslara birakiyorum saygilar...

Ha futbol muhabeti cokda onemli bir muhabbet degil asil onemli olan turkiyenin trabzona olan bakis acisi bence. KTU yu disardaki sehirlerden kazanipda cocugunu gondermeyen bir suru aile var. Ne bileyim bu ve bunun gibi bir cok sey?

Trabzonu bilmeyenlerede bir ön bilgi vermek istiyorum? Bugun nerdeyse trabzonun askerlik cagi gelmis butun gencleri doguya gonderiyorlar. Dogu bati ayrimini yaptigimdan degil sadece trabzonun insaninin vatanina milletine ne kadar sahip oldugunu devletin bildiginden bahsediyorum. Bunu devlet biliyor sizlerde bilin lutfen...