MurderDolls adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Teknik Ekip greve Çıkmaz..Zaten Sözleşme diye Birşeyş Vardır..sözleşmede Yazar hiçbir Şekilde grev'ê Katılmıcam v.s die Bunları İmzalayanlar Hic bi hak taleb edemezler..Bunun gibi şeyler..Hic bisey olmucana kalbımı basarım !
Teknik ekip memur olarak ayrım yok Telekomda sendikalı sendikasız var sendikasızlar çıkmıyor greve ama onların sayısıda 5.000i geçmez ki önlerindeki sistem çalışmadıktan sonra onlarında yapabileceği hiç bişey yok ki zaten yapamıcaklarıda garantilendi

orumcek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence Türktelekom reklam yapıyor. Reklamın iyisi kötüsü olmaz.. Bütün herkez bunu konusuyor olacak medya buna kitlenecek. Bir taraftanda telekomun büyüklüğünü gösteriyorlar. Yoksa telekom salakmı.

O kadar stajer adamları var 100 binlerce. sadece 3 gunde telekom yarı tecrubeli ve iş aksamayacak şekilde 10 binlerce adam bulur. Hattaki sorun olacagını sanmıyorum. Bu adamlar gece eve gittiginde yada cumartesi pazarda calısmıyorlar. pazar aksamı 26 bin kişiden 100 tanesi vardır sadece telekom başında kasıtlı yapılan birşey hem büyüklük hmde reklam baska birşey olması imkansız..
Telekom bu şekilde reklam yapamaz çünkü şu saate kadar ettiği zarar çok büyük bi kere yediği küfürlerin haddi hesabı yok Kullanıcıların zaten telekoma karşı bi empatisi vardı bu giderek artıyo her grev günü dahada artar

strhost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir şey olmaz yattıkları yerden maaşlar alınıyor sabah 8-8:30 gibi iş başlıyor 5 dedin mi paydos o paranın yarısına çalışacak binlerce adam var lokavt istiyorum devlet babalarının çiftliği degil
evet bi kısmı doğru içlerinde %5 lik kısım yattıkları yerden maaş alıyolar ama bunu Tüm telekoma uyarlamak yaklaşmak yanlış olur lokavt ta öyle söz ile ilan edilebilinicek bişey değil lokavt demek işletmeyi kapatıyorum çıkın gidin demek sen onu dedikten sonra orada çalışan elemanların bilgisayarını el aletlerini oturdukları masaları yeni aldığın elemanlara 6 ay boyunca kullandıramazsın yeni aldığın eleman büyük bi santralin içinde füzleri devreleri aramaktan kaybolur ve devrelere hödük gibi bakmaktan başka bişey yapamaz çocuk oyuncağı değil yani bu + haberlerde abartma yoktur ben bekliyorum şahsen bu aralar hırsızlar fazla mesai yapmayı akıl ederse çalınabilicek bakır kablonun haddi hesabı yok her çalınan bakır kabloda Telekoma arıza olarak geri dönücek hele bide fiberler kesilmeye devam edilirse ozaman tam kaos olur inş. gönlümden geçen imkb'nin fiberlerini keserler ozaman devlet işe elini adam akıllı atarda lübnanlıya haddini bildirir geçen seneki kârının %6'sını çalışanlara vermeyi kabul edip sendikalı ve sendikasız arasındaki 300 Ytl'lik farkı kapatmayı kabul eder yoksa bu grev bitmez sizlerinde sorunları bitmez bu arada çalışanlara telefon ve adsl hiç bi zaman bedavaya verilmedi Telefon adsl yokken faturanın yarısı ödeniyodu şimdide adsl 4mbit 30 ytl ödüyoruz Bu arada medyayıda Alkışlıyorum herifler Thy'nin grev olayını dünyaya duyurdular ama Telekomunkini okadar önemsemiyolar biraz daha önemsemesinler kendileri yayın yapamadıkları zaman haber giremedikleri zaman akılları başlarına gelir.