BilgeAdam'ın kariyer programlarına ben de sarmış durumdayım, okullar başlamadan önce Bakırköy deki şubelerine gittim.Muhabbet ortamı oluştu, web grafik & tasarım için 5.000 YTL fiyat çektiler.Benim BilgeAdam'a sarma nedenim üniversite okumama isteğimden kaynaklanıyor, verdikleri sertifikalar gerçekten çok iyi, adobe nin katılım sertifikasını veriyorlar, eğer ingilizcemi güveniyorum dersen teknik ingilizce sınavına girip expert lik sertifikası da alabilirsin, ayrıca katılımcılara son sınavda aldıklara puanlara göre başarı ve üstün başarı sertifikası veriyorlar.Herkes o sınavdan sonra sertifika alamıyor

malum tembeller yeterli puan alamıyor

.Paranız boşa gitmiyor, mezun olana kadar ücretsiz şekilde kursa tekrar & tekrar gidiyorsunuz...
Ayrıca parayı dert etme bence SABQCES'in dediği gibi üstün başarı ile mezun olur adobe nin sertifikalarını toplarsan iş bulur paranı çıkarırsın çok rahat.Zaten başarı sertifikası ile mezun olsan bile onlar sana iş buluyorlar.Daha detaylı bilgi için yakında şubesi falan varsa gidip konuşabilirsin.Tek kötü yanları sürekli aramaları..
o sınavlarda şike var

yemin ederim var

80 ve üstü alana üstün başarı belgesi veriyolar sanırım, 60 dan yukarı alanlara katılım belgesi gibi öyle bi durum var ama sınavlarda hile var

detayları anlatmayacağım ama öyle