Alıntı
Şunu belirtmek isterim ki AKAR Web Hizmetleri 2.senesine girdiği bu döneme kadar %90'a yakın müşterisini, müşteri memnunyeti ve de referanslarından kazanmıştır. Reklam ile pek de aramız olduğunu söyleyemeyeceğim size...
Beyfendi sizin kalitenizi tartışmıyorum. Fakat bu şekil konuya ilk rasladım lütfen bu yaklaşımımı art niyet olarak algılamayınız. Ben sadece fikrimi söyledim.
Alıntı
Ayrıca müşterilerimizin tavsiyeleri, bizi size tavsiye eden bahsettiğiniz arkadaşınızın tavsiyeleri kadar normaldir. Arkadaşınızı reklam ücreti karşılığı tutup biz size özel olarak yollamıyoruz
Muhakkak ki birileri kusur olmayan yerden kusur çıkaracaklardır...
Evet bir abi sizi tavsiye etti bana hatta o dönem içerisinde sizden reseller almayı düşündüm fakat o dönemde reseller hizmet vermiyorum demiştiniz msn de online olduğunuzda kendimi size tanıtırım
Ayrıca hizmetinizde kusur arama gibi bir niyetimde yok ben sadece konu açıldığında şu tarz bir konu olduğunu düşünmüştüm ' Akarweb den hizmet alan varmı ? nasıl bir yer ? sorun varmı ? ' gibisinden bir konu sandım ve eğer böyle olsaydı bana tavsiye edildiğini ve eden abimin gayet memnun olduğunu söyliyecektim niyetim böyleydi. Fakat direk firmayı öven hitapla karşılaşınca sanki reklam yapmış gibi geldi buda yanlış bir hareket değil. Gurur duymalısınızki sizin kullanıcız sizi reklam yapıyor. Fakat siz benim art niyetle yaklaştığımı sandınız.
Özür dilerim.