Tiens in 3-4 yıl önce Türkiyedeki ilk 20 distribütöründen biriydim :d Yıllar sonra hele internet ortamında,bir webmaster platformunda karşılaşacağım hiç aklıma gelmezdi

O zamanlar maddi durumum kötü olduğu için (1 ay takılmıştım) maaşlı bir işe girmeyi tercih edip bıraktım

(durumum çok kötüydü,bu tarz işlerde sabretmek gerekli) Demek Türkiye'de bu kadar büyüdüler ha
Arkadaşlar Tiens Firmasınının Türkiyede gelişim sürecini takip etmedim..İş Olarak Bakıldığında Türkiye'de tutundular mı geliştiler mi bilmiyorum ama şunu belirteyim Çin Tıbbının üstüne ülke tanımam..Bu firmanın ürünleri kadar kaliteli ve işe yarayan ürünler görmedim..Hele bi çayı var..meşhur çin yeşil çayı..Birkaç hafta üstüste içmiştim..vücudum resmen yenilendi

her derde deva mübarek..özellikle çok sigara içenler ve biraz şişman olanlara ideal..Ayrıca şu an bile herhangi bir banka battı herkes mağdur oldu derseler inanırım ama bu firmanın insanları mağdur ettiği söylense inanmam

Bill Clinton bile bu firmanın ürünlerini kullanıyor diye biliyorum (gazetede görmüştüm yıllar önce)..
Arkadaşı tanımam etmem bu arada :d ücretsiz reklamını yaptık..