Arkadaşlar olay çok ilginç eski çalıştığım mekanda bir müşterinin bilgisayarına format atıyorum.Bundan 1,5ay önce falan...Kızın msni otomatik oturum açmalıymış.Formattan sonra kız msnye girememeye başlamış falan filan.Ulan bigün sözlüsü varmış kendi msnsinden girmiş bunun online olduğunu görmüşler işte konuşmuşlar sen kimsin falan demiş karşı taraf sanane lan falan diye hitap etmiş.Bu sefer bunlar bak demiş yerini mekanını biliyorum işte bilgisayardanda anlarım sonu kötü olur demiş.Karşıdaki lavukta tamam abi ilk kez yapıorum böle bişiyi sözlü olduğunuzu bilmioyodum özür dilerim falan demiş.

Ben o işten ayrılmıştım bugun ordan arandım teknik servis kayıtlarında benim aldığım çıkıyor kayıtı zaten ben formatladım makinayıda direk ben suçlanmışım.Adam gitmiş savcılığa falan vermiş ip tespiti için.Bide diyomuşki uğraşmayalım yani bi özür falan dilesin.Çok acayip sinirlendim ...yoluna gitti niyazi gibi olcaz.Zaten ipden orası çıkmıcak kesinde ben bunlara karşı dava açsam nolur? Suçlamaktan tazminat falan...Bide neyle suçluyolar yani kızın msn çalınmamış bilmem ne?