Aralık 2006 sonlarına doğru bir sitemiz Server Load (CPU Kullanımı)'ın çok yüksek değerlerde olduğu öne sürülerek deneme(!) amaçlı açmış olduğunuz host; tarafımıza hiçbir bilgi verilmeden saçma(!) bir suspend mesajı ile bloke edilmişti. Ve suspend mesajını rica minnet sildirmiştik hatırlarsanız..
Hitleriniz halen bana geliyor diyerek manidar bir cevapla işi yokuşa sürmüştünüz...
Hani bir söz vardır;
Yiğidi öldür, hakkını yeme(!)..
Merak ettiğim o tarihten bu yana CPU larınızda bir gelişme olup olmadığıdır. Malum host işi ince hesaplarla yapılan bir iştir. Siz para kazanırken site sahipleri de yayında olan sitelerinden para kazanırlar. Bu bağlamda aklıma takılan birkaç soru var, tercih yapacak arkadaşların bilgi sahibi olması açısından..
1. Hiti yüksek olan sitelerin barındırılmasında CPU konusunda çözümleriniz var mı?
2. İletişim bilgilerinizde firma adıi vergi dairesi vs. hiçbir bilgiye rastlayamadım. Ki bunu neden soruyorum. Mağduriyet durumunda müşterilerinize haklarını yasal platformlarda arayacakları bir resmi evrak vs. veriyor musunuz?
Bu sorularımı genel manda hosting camiasında yaşanan sorunları gözönüne alarak sordum. Sakın yanlış anlaşılmasın.
Başarılar.