Site adresi: komik oyun, barbie oyunları, dövüş oyunları, giydirme oyunları, beceri oyunları, mario oyunları, futbol oyunları
Site için istenen fiyat : 80 YTL
Sitenin aylık getirisi: Denenmedi.
Sitenin açılış tarihi: 1 sene oluyor.
Kategori, sitenin içeriği nedir: Flash oyun
Günlük hit sayısı, kaynak link: eXTReMe Tracking
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 243 günlük.
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Site tüm içeriğiyle satılıktır.
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Lisans gerektirmiyor (Ücretsiz)
Yazılım lisans sonlanma zamanı: -
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok

Açıklama: Bu site'nin büyük bir geçmişi vardır. Açıldığı ilk zamanlarda 1500 civarı oyunla hizmet vermiş ve 1-2k tekil almıştır. Sonra host'tan kaynaklanan problemden dolayı 4-5 ay önce site kapatılmıştır. 1-1.5 ay önce site tekrar açılmıştır. 100 oyun ile günde 100-150 arası tekil ziyaretçi almaktadır. Script'i ücretsizdir ancak temasını kendim yaptım.

Alan arkadaşa site'nin tüm içeriği verilecektir. 100 oyun FTP'dedir ancak ben bilgisayarıma çekip bütün sitenin dosyalarını .rar'ladım. Alacak arkadaş 30dk veya 1 saat içerisinde sitenin dosyalarını teslim alabilir.

Eskiden PR4 olan site 3 ay kapalı kaldığı dönemde olan güncellemede PR0 olmuştur. Ancak backlinkleri kuvvetli denilebilecek bir şekile sahip : BURADAN bakabilirsiniz backlinklere. Toplam 763 backlink mevcut.

Ayrıca 2 adet PR5 az link çıkışı olan sitedende backlink aldım , backlink güncellemesinden sonra bu linklerinde faydası olacaktır sanırım.

Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı uğurlu olsun ,

Saygılar.