phoenix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah askina yapmayin title olarak dahi eğlence kelimesi gecmeyen bir siteden medet uman kisiye boyle mi yol gosteriyorsunuz?

Buyrun ben alinti yapayim, ne bir asagilama var ne de baska birsey. Soylemim direk backlink olayina girilmesinden ibaret. Vurgu da yol gostermek vurgusu, defalarca da okunsa kelimeler secilerek te icinden alinsa vurgu ayni vurgu. Kisi bunun farkinda olmayabilir, sizler boyle mi yol gostereceksiniz vurgusu, boyle mi yol gosterilebilir vurgusu. Dilendigi kadar alinti yapilip buraya koyulabilir, yol ayni yola cikiyor.

Meta ayari duzgun olan sitenin aramalarda yukarilara cikabilmesinin bas sartlarindan biri title-icerik uyumu degil midir? Ben de once bu yapilsin sonra dogal backlink beklenmiyorsa backlink kasilsin diyorum. Direk backlink kasip "eyvah sandbox olacak mi" diye dusunene kadar once site kategorisinin belli edilmesinin gerekliligini kimse soylemedi de ben "meta ayarsiz siteden medet uman kisiye boyle mi yol gosteriyorsunuz?" deyince mi cehalet oluyor?

Konu sahibi arkadas bile boylesi bir alinganlik gostermedi muhtemelen, ne soyledigimi okudugundan olsa gerek. Koru korune backlink ile ugrasmayin once meta ayari yapin diye milyonlarca kez tekrarlamak zorunda kalsam bile tekrarlarim.

Bu sozkonusu site sahibinin en dogru menfaatine olacagindan ve benim de gorevimin yol gostermek oldugundan olmasidir, diger bir mod.a "cahil cahil konusmayin" diyerek yol gosterilmez, ancak ayar vermeye calisilir.

Ayar da sekilde goruldugu uzere "cahil" ya da "asagiliyorsun" demeden de verilebilir.