Mois adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
doctor title sitede yer alması gereken meta taglardan biridir, normalde evet site ile ilgili anahtar kelimelerinizin bir kısmının(keywords ve description) kadar uzun olmadan yer almasının faydalı olduğu şüphesizdir ama phoenix arkadaşın mesajı "yapmayın ya nasıl medet umarsınız " fazla abartılı ve kapat siteyi git dercesine gibi bir ifadeydi, kendisi hakaret olarak algılamış bu bir hakaret değil sadece daha mantıklı yorum yapılması gerektiğini ifade ettiğim bir yorumdu burada taraflı bir yaklaşım söz konusu olamaz benim ne sizinle bir samimiyetim vardır ne de onunla düşmanlığım. Kendisi biraz alıngan yaklaşmış olsa gerek. Ben burada sorduğunuz soruya yardımcı olmak niyetiyle kendi yorumumu belirttim, kendisinin ilk mesajı aşırı tepkili ve anlamsız gelmişti bana yukarıdada belirttiğim gibi tavrı "ne medet umuyorsunuz ya, kapat git" dercesine olduğu için bende kendimce gerekli gördüğüm cevabı yazdım. Kimsede zaten kullanılmaması kullanılmasından daha faydalıdır demedi, şüphesiz kullanılması faydalı ama bir diğer aşikar olan durumda kullanılmamasıda sitenin medet umulmaz bir halde olduğunun göstergesi değildir.

Soyledigim ve soylediginiz sey gayet acik, kapat git ne medet umuyorsunuz yaaaaa falan dedigim yok. Yazida tepkim bu backlink cilginligina, backlinkten sandboxa duser miyim sorusu sorulana kadar once tam optimizasyon yapilirsa daha rahat sonuclar elde edilir. Sayfalar dolusu backlink konusup akabinde toplistlere link degisimlerine yonelmek yerine title kismina eğlence kelimesi eklemek kat kat mantik dahilinde olmakla beraber yapilmasi asiri gerekli bir unsurdur.

Acin frame sayfasi, kasin toplistleri sonra sandbox olur mu olmaz mi..

- Saglam meta ayari en bas unsur, metalar da aklinizdaki konu icin.
- Metaya uygun icerik icerige uygun meta. Icerik icinde mutlaka title.
- Dedicated server.
- TR lokasyon.
- Hizli baglanti.
- Kesintisiz baglanti.
- Site guvenirligi, gerekirse ssl sertifikasi bile olabilir.
- Akabinde dogal olarak degil de ben hizli yukselmek istiyorum diyorsaniz backlink, sandbox ihtimali bu siralar cok asiri yuksek olmasina ragmen ki gozle gorulur bircok kaniti da var.

Hadi soran kisi diyelim ki bundan haberdar degil backlink ile biryerlere gelmeye calisiyor, kimsenin mi haberinde degil de kisiye metanin site icin en onemli optimizasyon unsuru oldugu soylenmiyor da yanlis yonlendiriliyor?

Son bir soru daha, title ustune kelime eklenmeden o kelime aramasinda 1. sayfada olan bir kisi title kismina o kelimeyi eklerse ne olur?

Tekrar soruyorum optimizasyonu biliyorum diyen arkadaslar, meta ayari olmayan yeni acilmis bir siteden Google bazinda ne medet umarsiniz?