doctor title sitede yer alması gereken meta taglardan biridir, normalde evet site ile ilgili anahtar kelimelerinizin bir kısmının(keywords ve description) kadar uzun olmadan yer almasının faydalı olduğu şüphesizdir ama phoenix arkadaşın mesajı "yapmayın ya nasıl medet umarsınız " fazla abartılı ve kapat siteyi git dercesine gibi bir ifadeydi, kendisi hakaret olarak algılamış bu bir hakaret değil sadece daha mantıklı yorum yapılması gerektiğini ifade ettiğim bir yorumdu burada taraflı bir yaklaşım söz konusu olamaz benim ne sizinle bir samimiyetim vardır ne de onunla düşmanlığım. Kendisi biraz alıngan yaklaşmış olsa gerek. Ben burada sorduğunuz soruya yardımcı olmak niyetiyle kendi yorumumu belirttim, kendisinin ilk mesajı aşırı tepkili ve anlamsız gelmişti bana yukarıdada belirttiğim gibi tavrı "ne medet umuyorsunuz ya, kapat git" dercesine olduğu için bende kendimce gerekli gördüğüm cevabı yazdım. Kimsede zaten kullanılmaması kullanılmasından daha faydalıdır demedi, şüphesiz kullanılması faydalı ama bir diğer aşikar olan durumda kullanılmamasıda sitenin medet umulmaz bir halde olduğunun göstergesi değildir.