Linuxten anlamadığım için zkareden 4 ay önce linux reseller aldım.
Kdvmide ödedim, ancak 4 aydır her fırsatta söylememe rağmen fatura gelmedi.
İlk iki ay iyilerdi, son iki ay rezalet.
Söylediklerine göre serverın harddiski yanmış, günlük yedek alıyoruz senin almana gerek yok demişlerdi.
10 civarı sitem güme gitti, 2-3 gün sonra tüm siteler hacklendi.
Arasıra bazı veritabanları hala siliniyor. O zaman siteler 2 hafta kapalı kaldı. Şimdide uptime oranı %30 ancak.Sitedeki adrese gittim mecidiyeköye tekno bilmem ne adında bir donanım satan bir firma var güya onların hizmetiymiş adamların olaydan haberi yok sitenin ismini bile ben söyledim. Firma sahibi Berk'in telefonunu aldım.
Aradım Mecidiyeköy'den karakoldayım gelemem şu anda dedi. Yarın seni ararım dedi bekledim arayan soran yok bir daha aradım. Kemerburgazda oturuyormuş kendisi 15 gün sonra gelebilirim dedi M.köydeki ofise üniversitede ev tutma falan olay kaynadı.
Geri ödeme istedim, yapamam dedi. Artık Allah'a havale ettim ama M.köyde iyiki karşıma çıkmadı kavga etmek için gitmiştim

Artık sunucumun yedeklerini almak için bile kullanamıyorum zkareyi kesintileri düşünün artık. netinternetten alıyorlar hizmeti osman ilgileniyor sunucu ile, ne kadar basit dimi 4 gb ramli bir server kirala, böl böl sat. e-bilisim.org eser berkde aynısını yaptı o zamanlar çömezdik ama kurumsal firma diye güvendik zkarede Kağıt üzerinde şirket çıktı.

Bundan sonra isminde Berk, Can, vs geçen kişilerle alışveriş yapmıyorum