Merhaba Kenancım, bizimle ilk çalışmaya başladığında ne kadar memnun olduğunu söylemekle bitiremiyordun. Şimdi neden kötü olduk. Hiçbir zaman limitsiz trafikli sunucu satmadığımı adın gibi bilirsin ilk geldiğin günde yardımcı olurum demiştim sanalgenclik için ve 1 yıldan fazla çalıştın bizimle, Film için verdiğim sunucuyuda biliyorsun sunucunun trafiğini söylemiştim sorun olmayacağını benim trafik ihtiyacım çok olmadığını ve o şekilde açmıştık. Sunucun diskinin arıza yapması ve senin farklı kişiler ile paylaşım servera geçmenin ardından doğru sunucun 3. aydan sonra aktif olmadı. Çünkü bir çok sitede çok iyi paylaşım yapıyordunuz ve trafiğin kaldırmadığınıda belirtmiştim o zaman olumlu karşılamıştın. Neyse konular uzun cümlelerinde sanki aramışsında ulaşamamışsın havası vermişsin daha 15-20 gün önce bir domain için bize ödeme yapmışsın ve sana tarafımızdan mail atılmış ve cevaplamışsın senle bundan 1 kaç ay önce görüşmemizi hatırlatırım gecenin 12sinde aradığında, domain adı içindi gene ve konu arasında sunucu fiyatıda sormuştun sizde nasıl bu özellikler alabilirim gibilerinden, sadece sana yakışmadı benim hediye ettiğim alan adı hosting gece yarısı yardımlarının hiç değeri yokmuş insan oğlu işte, numaramı biliyorsun ne zaman ararsanda ulaşabileceğini de artık gerisi sana kalmış..