tristram adlı üyeden alıntı:
Bu tartışmaya daha fazla devam etmek istemiyorum ama Siemens'i sadece telefon markası zannedip yok benq ile birleşti (iflas etti edecek!) diyen arkadaşlara çok şaşırdım. Ayrıca bu sadece bir örnek, biraz araştırma yapılırsa aynı anda birçok alanda faaliyet gösteren dünya çapında şirketler bulunabilir.

İflas etmek üzere olan Siemens'i satın almak isteyen yatırımcılar buradan faydalanabilir (Siemens'de filan çalışmıyorum bu arada ). Ama adamlar tek noktaya odaklanmamış, iyi düşünün alırken; hem telefon yapıyorlar hem de enerji santrali!
http://en.wikipedia.org/wiki/Siemens_AG
bu konu hakkında fazla bilginin olmadığı belli. siemens in telefon sektörü çöktü diyorum ben. siemens i sadece telefon markası zannedenler ? böyle bir şey aklına geldiği için senden şüphe ettim doğrusu.

ben sektörün içinde olduğum için biliyorum. siemens bir süre önce telefon sektöründe izlediği hatalı yollardan dolayı çöktü. 6 ay gibi bir süre hiç telefon üretilemedi. yeni ürün çıkarılamadı. o süre içerisinde kimse siemens telefon almadı. piyasanın içinde olsan bilirdin. benq ile birleşerek üretime tekrar başladılar. siemens in diğer yaptığı şeyler istediği kadar iyi olsun ama telefon sekötründe çöktü ve benq ile birleşti. bu bir gerçek.

adam enerji santrali üretiyor diye çok iyi telefon üretmesi gerekmiyor. bi manavın sattığı karpuz çok güzel diye o manavın hıyarının da çok güzel olduğu garantisini veremezsin