GoLDeNLaNd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
forumhitiz.com 1 haftadır sitede sorun var panele üç gündür giremiyorum mail atmam boş telefonlara bakılmıyor ..soracağım kimse yok ..ç. dışı ileti yazmaktan bıktım burada online msn de yok allah rızası için yeter artık plesk panel uçmuş haberin yok ..herşey para olmamalı hayatta!!!!!!!!!daha bahsetmediğim çok şey var sen kadar insafsız değilim ..ilgilen artık nasıl iştir bu!!!!!!!!!
Forum sitenizde nasıl 1 haftadır sorun var anlamıyorum. hircinmen..@....com msn adresi ile destek msn adresinden daha 2 gun once bayramlaştım,destek msn adresi nasıl yok ? Plesk panelde 3 gündür sorun var diyorsunuz.Panel sorunu dün virtuozzo panelinde update yaptıktan sonra meydana geldi.Bugun de o problem ile uğraşıyoruz.Yani sorunun olması 24 saat bile olmadı.forum adreiniz ping yiyor siteye giriyor,ancak boş bir sayfa çıkıyor,bunda bizim sucumuz ne ? hatırlarsanız geçende bizi yukarda hata veriyor şeklinde pm atmıştınız ancak bakıldığında yaptığınız tema değişikliğinden kaynaklandığını görmüştünüz.
şuan da sunucudaki tüm sitelere ve ftp lere girmektedir.sadece plesk panelde problem vardır.sorunun çözümü için uğraşılmaktadır.