Arkadaşlar reseller paketlerinde nasıl davrandıklarını bilemem ama ben hosting ve domainde artık Markumla çalışıyorum.Ve şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki şimdiye kadar çalıştıklarımın içinde en iyileri.Destek birimleri mükemmel.Bırakın olayı telefonla çözdürememeniz, ben bir mail attığımda en geç 15 dakika içinde sorunu çözüyorlar ve sizi tatminkar bir rapor sunuyorlar(açıklama).Domain tesciline gelince ben 10 yakın domaini onlara tescil ettirdim ve en geç 1-2 saat içinde tescil işlemi tamamlanmakta.Yukarıda yazılan olumsuz yorumlara maalesef katılamayacağım.Ama neticede markum 8 yıllık bir firma.Önceden bu tip olaylar olmuş olabilir ama dediğim gibi ben şuan çok memnunum.Ancak domain dışındaki servislerinde pekte ucuz olmadıklarını söyleyebilirim..
__Şuan reseller paketi almayı düşünüyorum diğer firmalardan daha pahalı olduğu halde sırf destek biriminin kalitesinden dolayı paketi onlardan almayı planlıyorum...
[şunuda söyleyebilirim ki şuana kadar çalıştıklarımın en kötüsüde garantihosting]