HitcH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
By_Ulken, çok yanlış yorum yapıyorsun.
1 - Servet'in gollerde hatası olabilir. Servet yerine başkası olsa daha fazla hata da yapabilir. Servet gayet güzel oynuyor bence. Çok ciddiyim, ben çok beğeniyorum Servet'in futbolunu.
Kenarda Tümer, Gökdeniz gibi adamlar dururken, kendi takımında forma giyemeyen Selçuk'a forma verilirse bu kadarı az bile bu takıma.
2 - Buna birşey diyemem. Hamit olsaydı direk şut çekilebilirdi serbest vuruşlarda. Hamit'de teknik vurmuyor toplara. Abanıyor ama iyi abanıyor. Emre'de teknik şutlar çekiyor. Ama çok başarılı değil.
3 - Asıl saçma olan yorumun bu bence. Ne yapsalardı ? Oturup sahada ağlamalarını bekleyemezsin herhalde. İstiklal marşı okunurken asker selamı verdiler. En azından bunu yapmış olmaları yeterli bence. Daha fazlasını bekleyemezsin. Çünkü yapabilecekleri birşey yok. Ayrıca merak ettim, şehitlerimizin acısını görebilmen için ne yapmaları gerekiyordu?
Güzel de adamın yorumuna neden saçma diyorsun onu anlamadım (: Herkesin görüşü kendine. By_Ulken Türk milletinin yaklaşık %80-90'ı gibi bir kesimin düşündüğünün tam olarak aynısını düsünüyor. Servet'in hataları affedilebilir gibi değil. Bu 1 değil 2 değil 3 değil. Kim bilir kaçıncı.

Fakat asıl sorun bu değil. Asıl sorun böyle basit bir konuda bile işin karşılıklı atışmalara dönmesi. Saçma diyerek o insanı "saçmalayan adam" moduna sokup, aşşağılıyorsun. Bu da ona doğal bir cevap hakkı doğuruyor. Ve doğal olarak karşılıklı atışmalar başlıyor. E tabi forumun gereksiz bir ton post ile dolması da cabası...

Ha bundan banane mi ? Hakkatten banane. Tanımam etmem. Ama bugün bu adama saçmalıyorsun dersen yarın bana saçmalıyorsun dersin. İşte bu da benim yorumum.

Umarım moderasyon ekibi bu konuda ne kadar hassas olduklarını gösterip seni bu üslubun konusunda uyarırlar. Zira bu üslup, karşındaki insanı altı üstü futbola dair şahsi bit görüşünü belirtti diye rencide ediyor. Gerek yok bunlara.

Sevgiler.