Markum katar kötü bir firma ile çalışmadım daha önceden. Gözlerini para bürümüş.. Bende hakkımı yasal olarak arayarak noterden faturalarına itiraz çektim.. Geri bir daha arayamadılar bile. 6 aylık resellerımı bırakıp baska bir yere geçmek zorunda kaldım... Bir ton sıkıntı yaşattılar bana... Kesinlikle güvenmeyin... Özellikle resellerlarda söyle bir sey çıkarıyorlar. Toplam trafiğiniz ne ise onu geçip geçmediğniiz önemli değilmis. 80 GB trafiğinizmi var 100 domain için. Toplamda kaç yaptığınıza bakmıyorlar. Bir site ancak 10 GB yapabilirmiş. Diğer siteler 1 GB tı geçtimi bunu faturalandırıyorlarmıs... Bir ay mecburen sineye çekip ödedim.. Ancak ondan sonraki ay noterden itiraz ettim. Behiye hanım var satısta satmak için bir bir dil döküp sizi ikna ediyor. Ancak daha sonra birsey olduğunda sizinle muhatap olmuyor. Sadece satısa bakarım deyip çıkıyor isin içinden... Kesinlikle webmasterlara önermem... Araştırdım benden öncede bir çok kişiye aynı sorunu yaşatmıslar... Ayrıca mail kontrolleri için kullandıkları yeniposta.com adresi nedeni ile müşterileriniz kiminle calıstığınızı görüyor. Bazen tahmin edersiniz ki sizi çiğneyip onlarla muhatap olmak isteyen müşterilerinizde çıkabiliyor buda reseller için ciddi bir sıkıntı... Bu sorunu düzeltmediler. Ayrıca mailleri hotmail, yahoo, mynet gibi servislerde spam olarak kabul ediliyor. Sorunun farkındalar ama çözüm üretmiyorlar... Yapacağız çalışıyoruz diyorlar ama geçen zamanda birsey değismiyor... Simdi sunucu kiraladım ve bu ayarların onların dediği gibi o kadar uzun sürmediğini de gördüm... BENCE MARKUM'MU aman uzak dursun! Kimseye önermem... Birde domain alıyorsanız onlar domaini onlinenic diye bir çin firmasından alıyorlar ve bu firma yarın transfer etmek isteidğiinzde ciddi sıkıntılar yaşatıyor normalde 7-15 gün süren transferler 2 aya kadar uzayabiliyor. Ki türkticaret.net gibi bir firmaya transfer edecekseniz onların size tanıyacakları bir kaç başvuru hakkı kesinlikle yetmeyecektir... Onlarda en sonunda transfer ücretini tekrar yatırmanızı istiyorlar....