walla herkese geçmişler olsun,
yaygın görüşün aksine bilmiyorum bana katılırmısınız ma kesinlikle,
a.ö.f den daha kazık bir müfredat tanımıyorum, sanıldıgının aksine a.öfde peynir ekmek gibi diploma verilmiyor, çok tanıdıgımın örgün eğitimde en çok 5 yılda tamamladığı okulku, aöfde ancak 7-8 senede tamamlayabildiğine, çpğunun daha 1. sınıfta dersleri gorerek devam etmediğine sahit oldum...
bi kere sistemde 50 almak kolay gibi gozuksede a.ö.f deki kiatpları incelrseniz bunu almanın cidden zor oldugunu anlarsınz. nitekim ben 7 dersten sorumluyum ve a.ö.f den verilen kitaplara bakınca, moraliniz tepetaklalk olur cunku abrrtmıyorum kiatpların her biri 200 sayfa kadar, pek cok kişi bu yuzden yardımcı kullanır soru cozer, ki genede nerden baksanız toplamda yardımcı kiatptan calısaanız bile agari 600-700 sayfa dan sorumlu oldugunuzu gorursunuz.
2 yıllıktan gfectim ben a.öf ye ve inş. bitecek ancak gerçekten zor, samimi soyluyorum en kolay fakülte a.ö f değil, örgün fakültelerdir.
nitekim örgün fakültelerde hocayı tavlamanız bile yeter, aof de 49 dan kalan çoktur
- aöf de sallarım tutar demeyin, dersi bilmiyorsanız o ders siz fena öper

- örgünde bedavaya ders gecmek cok daha kolaydır, hocaya icabında bi jack daniels goturmeniz bile yeter
bilmem anlatabildim mi
p.s: ah bide şunu koaly diyenler bi koysa kafasına