yazılan konuda biz 1 bnet ile değil 200 farklı bnet takımı ile saldırdık vs.. gibi sozler kullanmak yerine bizim bu tarz konulara baslıklara neden tepkılı oldugumuz ve bızım değerlerimiz ve doğrularımız yazılıp, kimsenin ekmeğiyle oynamak değil düşüncemiz ancak kimseyide vatanımızla değer yargılarımızla, doğrularımızla da oynatmayız tarzında bizler için doğru olan ve beklediğimiz tavırları belirtseymıssınız daha yerinde bir konu olurmuş.
Böle bir konuyu benim forumuma gelip bir yabancı açsa üzgünüm ama ben ve 500 bin üyem itin ..... sokar konuyu açanı

Sonucta bizler mantıklı aklı basında ınsanlarız herkesın dogrusunu dinler bizim dogrularımız ıle karsılastırır ona göre uslubumuzu belırlerız. Bence dp ye bu tarz asarım keserım vs.. tarzı konular yerıne yukarıda bahsettıgım tarzda konular acarak onların bızlerı daha ıı anlamasını saglamalıyız.
Birde yanlıs anlamayın lutfen benı ama 200 bnet takımı , 1000k bot falan demıssınız ama ogun o konuda bahsettıgınız seylerın hıcbır ıse yaramadıgını sıtelerı durdurmayı bırakın yavaslatamadıgınızı farkındasınızdır umarım. Benim hatırladıgım dp ve diğer arkadasın sıtesını sabah 4 e kadar ben kapamıstım sanırım yanlısmı hatırlıyorum?
onu dedim zaten. "bu bir protestodur,yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır, akıllı olun, Türkiye ve Müslümanlık hakkında açılan konuşara özen gösterin." dedim