Istanbul'da İş Arıyorum // Maaş Problem Değil. Merhaba.
Ben Şuan Mersin'deyim. İşsizlik oranı çok yüksek. İş bulunsa da asla bilgi alışverişi yapılacak türden işler yok. Ne kadar bilirsen bil, hep sana eleman gözüyle bakıyorlar. İnsan kendini geliştiremiyor. Sıkıldım artık bu şehirden ve bir an önce İstanbul'a geçip, orada kendimi daha fazla geliştirmek istiyorum. Sektör aslında bilgisayar fakat internet hizmetleri bilgim üst seviyededir. 2005-2006 yılında host işleriyle uğraşıp, 1 yıl devam ettirip daha sonra tek başıma yürütemediğim için işime son vermiştim. Yani aradığım iş; bir bilgisayar firmasında satış elemanı olabilir, teknik eleman olabilir vs. İnternet hizmetleri firmasında, destek sisteminde çalışabilirim, host-domain-reseller-vps gibi ürünlerin tanıtımını, satışını yapabilirim. İkna yeteneğim yüksektir. Bu konuda şüpheniz olmasın.
Maaş kesinlikle önemli değildir. Ben sadece gitmek istiyorum. Kendimi geliştirmek için, böyle bir iş aramaktayım. Sizin veya tanıdığınız herhangi bir firmanın elemana ihtiyacı varsa lütfen bu ilanı değerlendirsin. İşi bilen birisiyim ve öylesine açılan bir konu değil. Eşyamı pılımı pırtımı toplayıp ayrılacağım bu şehirden.
Tercihen Istanbul / Gazi Osman Paşa olsa çok iyi olur fakat diğer ilçelerden de olursa problem değil çalışırım. Tekrar söylüyorum, maaş kesinlikle önemli değil. Benim amacım bir an önce İstanbul'a geçip, hayatıma bir yön vermek.
19 yaşındayım, Lise mezunuyum. 7-8 yıldır bilgisayar kullanıyorum. Klavye yazım hızım çok hızlıdır. Tercihen destek sisteminde çalışırsam, insanlara en kısa sürede en iyi şekilde destek vereceğime inanıyorum. Umarım bu konunun bir faydası olur. Teşekkürler... |