öncelikle umarım burdaki herkes Evocel nickli arkadaş gibi laubali değildir. imagehell sitesinde yukarıda tekrarladıgım gibi en ufak reklam bulunmamaktadır. Bu kadar herkesin bilgili olduğunu varsayarak böle birşeyi ana sayfada kaynak kodlarını goruntuleyerek ve kodları ınceleyerekte anlıyabılırsınız. Ayrıca burda imagehell'i size tanıtmak istememi bazı arkadaşlar sanki ben popup reklam almısımda sizleri siteye sokup 3-5 kurus daha fazla kazanmayı dusunmusum gibi lanse ediyorlar, okadarda mezarcı olmadıgımı bılmenızı ısterım öle birşeye ihtiyac duysam burda 3-5 kişiyi hedef almam 35bin tekilli kendi sitemde açtırırım o pop-up ı Nerdeyse bir aydır imagehell de karsıma hiç pop-up cıkmadı ama sayfada webstat4u sitesinin counter'ı bulunuyor js kullanılan tum counterlarda bole tilkilikler yapmak mumkun o yuzden o counter kodu yuzunden acıldıgını tahmın edıyorum.

TrDns arkadasım bende bir webmaster'ım burdaki her arkadaşta zannediyorumki öle, aksi olan arkadaşın zaten burda ne işi olucak benim buraya gelmem bana birşey kaybettirmeyecek aksıne bana ve bu forumu birşeyler kazandırıcaktır Forumlarımda camur yaptıgım konusundada, forumlarımda yonetıcılık yapmayı basaramayan ve yöneticiliği alınan her üyemin nedense benimle yıldızı barışmıyor, o yüzden bu biraz sitem dolu birazda kırıcı mesajını cokta ciddiye almıyorum çünkü herzaman adil ve emeklere saygısı olan bir yönetici olduğumu düşünüyorum.