Eninde sonunda böyle bir durum yaşayacağım belliydi. Afedersiniz eşşeklik bende ki, bu ve benzeri adamlara güvenerek birşeyler emanet ediyoruz.
Bu vatandaşlar haftalık yedekleme garantisi yüzde bilmem kaç uptime garantisi veriyor vs...
Şuanda şiket sitem silinmiş, firma yedek almamış, ve bendede yedekler mevcut değildir. Tr'de birçok firma ile çalışıyorum ve hepsinde yedek mevcuttur. Dilediğim zaman geri dönüş sağlanıyor. Karınca hosting de yedek garantisi veriyor, biz istemiyoruz ki dünkü yedek yüklensin. Ancak ellerinde hiçbir şekilde eski tarihli bir yedek bile yok.
Bazı şeyleri tabi ki düzeltebiliriz. Çok büyük problem olmaz ancak bu kadar boş beleş esnaflıkda olmaz.
Bu şikayet konusunu kendi maduriyetim adına değil, benden sonra başkalarıda mağdur olmasın diye koyuyorum.
Görüldüğü üzere haftalık yedekleme garantisi veriliyor.
Olay şöyle gelişiyor.
Geçen ay bana fatura geliyor. Ayın 21 inde fatura ödeniyor. Bakıyorumki tutar yanlış. Ancak hesabımda ödenmeyen fatura görünmüyor. Ticket açıyorum. Tutar yanlış diye. Bu şahıslar tarafıma cevap yazıyor. Ancak mail gelmiyor. Ödenmemiş faturada hesabımda görünmediğinden bende herhangi birşey yapmıyorum.
11.12.2012 tarihinde bakıyorumki site açılmıyor. Ticket açıyoruz, hesabımın silindiğini, yeni hesap açmamı, bunun içinde ödeme yapmamı istiyorlar.
Ödemeyide yapıyoruz. Ancak bana içi boş bir hesap açıyorlar. Yedekleri istediğimde ise yedek olmadığını söylüyorlar.
Daha fazla yazışma var ama ben fazla uzatmayayım.
Asıl mevzu ise, şu forumdan kimden hosting aldıysam madur oldum. Mustafa Kalır ve Şahin Dağ isimlerini asla unutmayacağım.