• 04-08-2023, 16:43:53
    Threads gidici herhalde ortalama kullanım süresi 2,9 dakikaya düştü

Sen ne düşünüyorsun bu konu da
  • 04-08-2023, 16:44:46
    Threads'e giriyorum instadan atıyor, instaya giriyorum threadsten atıyor kullanamadığım için bir şey söyleyemeyeceğim
  • 04-08-2023, 16:45:30
  • 04-08-2023, 16:45:42
    Gold üye
    Trend topik, ülke ve şehir trendleri olmadığı sürece işe yaramaz bomboş bir uygulama diye düşünüyorum.
  • 04-08-2023, 16:52:41
    Elon Musk denilen dengesiz güçlü herife meydan okuyarak alt edebileceğini sandı Zuck, ama karşısındakinin Musk dayı olduğunu unuttu. Bir de Zuck'u kafes dövüşünde yense tadından yenmez.
  • 04-08-2023, 16:55:57
    IGAcademy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Elon Musk denilen dengesiz güçlü herife meydan okuyarak alt edebileceğini sandı Zuck, ama karşısındakinin Musk dayı olduğunu unuttu. Bir de Zuck'u kafes dövüşünde yense tadından yenmez.
    haklısınız hocam instagram mecara peşine düştü

instagram yapılması gereken aslında twitter özelliği değil

şu özellik olması lazımdı bunu ben mailde attım

https://tr.swarmapp.com/

şu uygulamanın özelliğini instagram koysa on numara olurdu mekanlarda chekin yapılıyor bu uygulama cazibesini kayıp etti
  • 04-08-2023, 16:59:46
    DenqeSiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    haklısınız hocam instagram mecara peşine düştü

instagram yapılması gereken aslında twitter özelliği değil

şu özellik olması lazımdı bunu ben mailde attım

https://tr.swarmapp.com/

şu uygulamanın özelliğini instagram koysa on numara olurdu mekanlarda chekin yapılıyor bu uygulama cazibesini kayıp etti
    Son yıllarda Instagram'ın yazılım ve beyin ekibinin ciddi derecede değiştiğini düşünüyorum. Reels dışında tek işe yarar özellikleri yok.
  • 04-08-2023, 17:02:31
    IGAcademy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Son yıllarda Instagram'ın yazılım ve beyin ekibinin ciddi derecede değiştiğini düşünüyorum. Reels dışında tek işe yarar özellikleri yok.
    acaba işin sonunda facebook birleştirecekler yani facebook ve whatsapp kalacak sadece metanın elinde
  • 04-08-2023, 17:29:02
    Twitter Trend Topic yok kim ne konuşuyor bilmiyorsun ayrıca ben belki kimliğimi gizlemek istiyorum bu yok. İnstagram hesabına bağlı olması eksi, kimse alışkanlıklarından vazgeçmez vs. Twitter koltuğunu sallayamadılar bile. Çünkü fazlası yok aksine eksiği çok.