• 14-07-2023, 16:30:29
    merhabalar belirttiğim bot ile verimli hesabı nasıl büyütebilirim? Sadece beğeni atmak yeterli mi yoksa önerdiğiniz farklı şeyler de var mı

edit : bot ile ortalama saat 13.00'dan bu yana ana sayfa beğeni yapıyorum 323 takipçi kastım
  • 14-07-2023, 16:33:42
    UCUZ ÜRÜN HİZMETLERİ
    3 Saat 300 üzeri takipçi kasmışsın.
    Daha nasıl bir verim bekliyorsunki ?
  • 14-07-2023, 16:40:08
    Flankes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    3 Saat 300 üzeri takipçi kasmışsın.
    Daha nasıl bir verim bekliyorsunki ?
    Var mı başka bir öneriniz hocam? Öneri konusu bu çok biliyorsunuz diye laf edilmesi için açmadım konuyu farklı verimli kasım öneriniz varsa söylemek istiyorsanız buyurun söyleyin laf olsun diye yorum yapmayın "verimli" kasım önerisi için açtım konuyu takipçi sayısı 5k olup spam yiyip durduktan sonra ne önemi var?
  • 14-07-2023, 16:42:07
    Hocam beğeni sınırı veya takip etme limiti sınırı yok mu günlük bazda bunlara dikkat edilmeli. Ayrıyeten yorumun atmanın çok fark yarattığını gördüm.
  • 14-07-2023, 16:43:06
    isininbasinda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam beğeni sınırı veya takip etme limiti sınırı yok mu günlük bazda bunlara dikkat edilmeli. Ayrıyeten yorumun atmanın çok fark yarattığını gördüm.
    Yapay zekası var hocam acaba bu şekilde yapsak uygun olur mu? Yoksa paylaşıma özel yorum mu yapılmalı fark eder mi?
  • 14-07-2023, 16:44:06
    Takip eden ne yazdığına bakmadan takip ediyor sonuçta sanırım fark etmez. Sırf yorum attıgın ve orada hesabına denk geldiği için takip ediyor belki ne yazdığını bile okumuyor
  • 14-07-2023, 16:45:08
    Takip eden ne yazdığına bakmadan takip ediyor sonuçta sanırım fark etmez. Sırf yorum attıgın ve orada hesabına denk geldiği için takip ediyor belki ne yazdığını bile okumuyor
    tamamdır hocam teşekkür ettim bunuda deneyeyim takipçi kasmada sıkıntı yok da etkileşim de düşük olunca anlamı olmuyor belki bu şekilde etkileşimde yükselir
  • 14-07-2023, 16:46:42
    Bende merak ettim açtım sabah takılıyorum öyle. Etkileşim oluyor 30 beğeni felan geliyor ama bence okuyan yok insanlar robota bağlamış takipçi için. Anasayfadakı gonderılerı begenıyor begenenlerı takıp edıyor. Sürekli bunu tekrar edıyorlars ankiSanırım işlevsiz bir platform olacak gibime geliyor

Anlaması çok zor hatalarla dolu cümle olmuş düzenleyemedim siz anlarsınız
  • 14-07-2023, 17:06:10
    Bende merak ettim açtım sabah takılıyorum öyle. Etkileşim oluyor 30 beğeni felan geliyor ama bence okuyan yok insanlar robota bağlamış takipçi için. Anasayfadakı gonderılerı begenıyor begenenlerı takıp edıyor. Sürekli bunu tekrar edıyorlars ankiSanırım işlevsiz bir platform olacak gibime geliyor

Anlaması çok zor hatalarla dolu cümle olmuş düzenleyemedim siz anlarsınız
    1 gibi açtım bıraktım hocam ayarlar bu şekilde bakalım akşama kadar biraz daha kassın da sonra belirttiğiniz gibi yorum falan atayım