• 14-07-2023, 11:18:56
    merhabalar, socifly çıkartmış olduğu yazılımla 24 sata boyunca limitlere uyulduğu taktirde ana sayfa beğeni + gelen takipçilere gt yapıldığında spam yeme durumu nedir acaba? Limitlere uyulduğu taktirde problem yaşatır mı?
  • 14-07-2023, 11:23:37
    hocam çok güzel yazılımda , şuan link ekleyince böyle bir hata alıyorum
  • 14-07-2023, 11:25:09
    Elturko1461 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam çok güzel yazılımda , şuan link ekleyince böyle bir hata alıyorum
    yeni çıktı ya hocam ondan kaynaklı ufak tefek sorunlar olabilir instafly de öyleydi başlarda şuan canavar oldu siz hiç beğeni işlemi yaptınız mı? spam gibi uyarılar verdi mi platform yeni ya tam oturmadı belki limitler de falan henüz ayarlanmamış şeyler vardır belki kullanmak lazım bu durumu
  • 14-07-2023, 11:26:16
    Muhammet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    yeni çıktı ya hocam ondan kaynaklı ufak tefek sorunlar olabilir instafly de öyleydi başlarda şuan canavar oldu siz hiç beğeni işlemi yaptınız mı? spam gibi uyarılar verdi mi platform yeni ya tam oturmadı belki limitler de falan henüz ayarlanmamış şeyler vardır belki kullanmak lazım bu durumu
    Hocam ben gece bıraktım 550 kişiyi takip etmiş gayet iyi bence ve spamda yemedi
  • 14-07-2023, 11:30:48
    Elturko1461 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam ben gece bıraktım 550 kişiyi takip etmiş gayet iyi bence ve spamda yemedi
    tamamdır hocam teşekkür ettim
  • 14-07-2023, 11:41:58
    ⭐ www.eskihesaplar.com ⭐
    Limitlere uyulduğu taktirde spam sorunu olmayacaktır.

Sıfır hesaplar ile yaptığım denemelerde, 1900 işleme kadar çıkabildim. Gözlemlediğim kadarıyla spam veya doğrulama durumları olmadı.
  • 14-07-2023, 11:44:13
    bahadrpolt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Limitlere uyulduğu taktirde spam sorunu olmayacaktır.

Sıfır hesaplar ile yaptığım denemelerde, 1900 işleme kadar çıkabildim. Gözlemlediğim kadarıyla spam veya doğrulama durumları olmadı.
    hocam bir de platform henüz yeni ya limit gibi şeyleri sanırsam tam oturmadı çünkü instagram ile yapsanız aynı şeyleri problem olabilirdi bilmiyorum belki yanlış düşünüyorum ama anladığım kadarı ile şuan durum bu şekilde
  • 14-07-2023, 11:50:06
    ⭐ www.eskihesaplar.com ⭐
    Muhammet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam bir de platform henüz yeni ya limit gibi şeyleri sanırsam tam oturmadı çünkü instagram ile yapsanız aynı şeyleri problem olabilirdi bilmiyorum belki yanlış düşünüyorum ama anladığım kadarı ile şuan durum bu şekilde
    Tabi ki platform daha yeni olduğu için limitler daha henüz tam oturmadı.

Instagramda ise tek seferde 1000 takip işlemine çıkabildim.

Threads tam oturduktan sonra Instagram ile aynı limitleri kullanacağını düşünüyorum.