• 08-07-2023, 14:07:13
    SosyalAtlas.com

ID: 2335
    Servis: Threads Gerçek Takipçi ~ Max 100K ~ Ultra Hızlı!
    Hız: Günlük 50K Gönderim!
    Fiyat: 82.09₺

sosyalatlas.com
  • 08-07-2023, 14:46:45
    Görev sitesinden gelmektedir. Günlük 50k gönderim yapar
    Günlük 50k atabilen görev sitesi mi var?
  • 08-07-2023, 14:48:28
    Yusufh2o adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Görev sitesinden gelmektedir. Günlük 50k gönderim yapar
    Günlük 50k atabilen görev sitesi mi var?
    Site üzerindeki servis açıklaması düzenlenmemiş böyle küçük hatalar olabilir hocam.
    Servisimiz günlük 50K gönderim sağlamaktadır deneyip görebilirsiniz tüm testleri yapılmıştır.
  • 08-07-2023, 14:53:48
    HalukYANBUL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Site üzerindeki servis açıklaması düzenlenmemiş böyle küçük hatalar olabilir hocam.
    Servisimiz günlük 50K gönderim sağlamaktadır deneyip görebilirsiniz tüm testleri yapılmıştır.
    Düşüş durumu nasıl
  • 08-07-2023, 14:55:07
    Yusufh2o adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Düşüş durumu nasıl
    Yeni platform, yeni servis olduğu için şu an net değil düşüş durumları.
  • 08-07-2023, 17:11:30
    HalukYANBUL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yeni platform, yeni servis olduğu için şu an net değil düşüş durumları.
    Türk mü takipçiler global mi
  • 08-07-2023, 17:13:18
    Takes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Türk mü takipçiler global mi
    Global hesaplardır.
  • 09-07-2023, 22:17:31
    Maalesef güvenilir değil. Alım yapmadan önce profiller resimli mi dedim, evet resimli dedi. Alım yaptım. Bütün hesaplar çöp hesaplardı. Kendisine şikayette bulundum ve "resimli hesap dediniz ama hepsi çöp hesap" dedim, "daha yeni bir uygulama resimli profil bulmanız çok zor" dedi. "O zaman neden öyle söylediniz" dedim, "bir çok servis var, hangisini sorduğunuzu bilemedim" dedi. "Ama fiyatı sorduğumda 80 küsür TL demiştiniz, ben de zaten o paketi aldım" dedim ve tabi verecek cevabı kalmadı, "istediğin yere şikayet edebilirsin" dedi. Ufak ufak başladım ben de Haluk Yanbul Bey'in bu yalan söylemi karşısında. Yazışmalarında ekran görüntülerini de aldım.
  • 09-07-2023, 22:19:35
    ozgurruh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Maalesef güvenilir değil. Alım yapmadan önce profiller resimli mi dedim, evet resimli dedi. Alım yaptım. Bütün hesaplar çöp hesaplardı. Kendisine şikayette bulundum ve "resimli hesap dediniz ama hepsi çöp hesap" dedim, "daha yeni bir uygulama resimli profil bulmanız çok zor" dedi. "O zaman neden öyle söylediniz" dedim, "bir çok servis var, hangisini sorduğunuzu bilemedim" dedi. "Ama fiyatı sorduğumda 80 küsür TL demiştiniz, ben de zaten o paketi aldım" dedim ve tabi verecek cevabı kalmadı, "istediğin yere şikayet edebilirsin" dedi. Ufak ufak başladım ben de Haluk Yanbul Bey'in bu yalan söylemi karşısında. Yazışmalarında ekran görüntülerini de aldım.
    Lütfen konuyu baltalamayın şikayet konusu açın forum yetkilileri haklı bulursa iadeniz geçilir.

@BilalBayar; hocam rica etsem müdahale eder misiniz.