• 06-07-2023, 19:03:37
    http://threadsvideoindirme.com/ bu alan adını satın aldım sizce threads gelişirse alan adımın değeri artar mı sizce bu alan adını alarak iyi mi yaptım sizin aldığınız reglediğiniz domainler nelerdir?
  • 06-07-2023, 19:04:58
    Threads'ın gelişmeme gibi bir olayının olduğunu düşünmüyorum. Koskoca bir şirkete ait elbet yoluna koyarlar elbet büyür
  • 06-07-2023, 19:05:59
    tedbundy1312 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Threads'ın gelişmeme gibi bir olayının olduğunu düşünmüyorum. Koskoca bir şirkete ait elbet yoluna koyarlar elbet büyür
    Haklısın hocam sence bu domaini alarak akıllık ettim mi?
  • 06-07-2023, 19:06:50
    Harken adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Haklısın hocam sence bu domaini alarak akıllık ettim mi?
    neden olmasın, ilerleyen günlerde codecanyon'a scripti de düşer. bi backlink çalışması ile tatlı, tatlı hit kasarsınız. gece app açıldığında aklıma böyle bir proje gelmişti. ben sıcak bakıyorum.
  • 06-07-2023, 19:09:44
    NPLMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    neden olmasın, ilerleyen günlerde codecanyon'a scripti de düşer. bi backlink çalışması ile tatlı, tatlı hit kasarsınız. gece app açıldığında aklıma böyle bir proje gelmişti. ben sıcak bakıyorum.
    Çok güzel hocam sizce Adsense reklam koymama izin verir mi?
  • 06-07-2023, 19:10:45
    Harken adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Çok güzel hocam sizce Adsense reklam koymama izin verir mi?
    bi 10 senedir adsense'e uzağım, güncel politikalarını bilmiyorum. bilirkişilerinden öğrenmekte fayda var.
  • 06-07-2023, 19:21:09
    Threads web sürümü yayınlanınca iyi trafik alabilir. Az önce mizah sayfasından video indirmek için arattım mesela. Threads'de fotoğrafları indirebiliyoruz ama videoları indirmemize izin vermiyor sağ tıklayınca.
  • 06-07-2023, 19:28:21
    Yavuzben adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Threads web sürümü yayınlanınca iyi trafik alabilir. Az önce mizah sayfasından video indirmek için arattım mesela. Threads'de fotoğrafları indirebiliyoruz ama videoları indirmemize izin vermiyor sağ tıklayınca.
    Mükemmel oldu o halde ben şimdiden alt yapısını oluşturup seo kasımına başlıyayım ozaman
  • 06-07-2023, 19:32:03
    https://threadsdownloader.io/

Bence hızlı olmaya bak hocam, yabancılar yapmış ve yayınlamış bile. Hemen hızlıca bir yazılımcı arkadaş ile twitter video indirme scripti gibi bir scripti editlemeye bakın.