• 06-07-2023, 16:09:26
    Bildiğiniz gibi bu gün Meta'nın yeni uygulaması Threads açıldı. Twitter'a rakip olacağı söylendi. Şimdiden 10 milyon kullanıcıyı geçtiğini söylüyorlar.

Gelelim eleştirilere;
    Uygulamanın Twitter ile alakası yok. (Ne hastag var ne topic.)

İnatagramda zaten populer olanlar uygulama hem kullanıcı adını alıyorlar hemde takipçileri kapıyorlar. Hiç bir yenilik yok.

Thereads'dan takip edeceğine zaten instagram vb. uygulamadan takip ediyorsundur. Diğerlerinden ayrılan bir özelliği yok hatta eksiği var.

Facebook gibi bir şirketin geliştirdiği uygulama için codecanyonda satılan bir uygulama gibi. Webview uygulamaya benziyor. Video oynatmak için takla atıyorsun.

Kısacası hiç bir yeni özelliği olmayan boş bir uygulama.
    Daha gelişir diyebilirsiniz ama bağımsız bir yapımcıdan çıkan uygulama değil bu, insanların ilgi gösterdiği anda düzgün olmazsa bir daha kimse yüzüne bile bakmaz. Facebook'un başarısız girişimlerinde biri olarak tarihe gömülür.

Siz ne düşünüyorsunuz?
  • 06-07-2023, 16:10:46
    valla şöyle söyleyeyim, aynı şeyleri okumak görmek için yeni bir uygulamaya neden gireyim. Bunu insanlar es geçiyor. Twitter'da ne varsa orda da o olacak hatta gecikmeli şekilde belki de. Bu uygulamaya da 1.5 yıl veriyorum max sonra shutdown
  • 06-07-2023, 16:11:52
    17 yıllık platform ile 14 saatlik platformu kıyaslamak

• 06-07-2023, 16:12:53
    bir dünya kahveci dükkanı var ama bir kesim arabica tercih ediyor bir kesim starbucks bir kesim kocatepe yani diyeceğim o ki henüz yeni saydıklarınız yakında gelecektir.
  • 06-07-2023, 16:13:14
    Birinin profilinden takip ettiklerine baktığınız zaman "Takip Ettiklerin" yazıyor.

Ufak ama mide bulandırıcı şeyler bunlar, sanki aceleye getirilmiş bir yazılım havası veriyor.
  • 06-07-2023, 16:14:10
  • 06-07-2023, 16:15:03
    Her şeyi söylemişsiniz aslında hocam. Evet bir hevesle girdik baktık geceden beri kullanıyoruz fakat Twitter'da yok burada var diyebileceğimiz bir artı yönü yok aksine çok eksikleri var ben gündemi nasıl takip edeceğim mesela. Tabi bir de Allah korusun olası kötü bir günde uygulama çöker mi ayakta kalır mı bilemiyoruz. Zamanla göreceğiz fakat Twitter'ı ayağını kaydıracağını düşünmüyorum.
  • 06-07-2023, 16:15:10
    Taklitler aslını yaşatır.
    Twitter'in T'si olamaz.
    Birkaç ay sonra patladığını izleriz.
  • 06-07-2023, 16:16:20
    10 milyon kullanıcıyı geçti demenin bir mantığı yok, zaten mevcut instagram kullanıcıları olduğu için sıfırdan bir uygulama gibi düşünmemek gerek.

Ben bu gereksiz girişimi tamamen instagram hesap sayısını arttırmaya yönelik olarak görüyorum. Yani bu uygulamanın instagrama katkısı olacak ama instagramın bu uygulamaya bir getirisi olmayacak orta ve uzun vadede.