• 06-07-2023, 15:31:03
    Selamlar arkadaşlar, Bu geceyle beraber bildiğiniz üzere Threads kullanıma açıldı ve 7 saatte 10 milyon kullanıcıya ulaştı. İşler tamamen twitter gibi mi işleyecek yoksa artık gelen super app savaşlarının sonucu olarak her şeyin karışımını tüketmeye mi evrileceğiz? Eğer buna evrileceksek bunun bize açacağı yeni kapılar ne olacak? Her zamanki gibi r10 ekibinin bu gemide erkenden bulunması gerekiyor bence. Burada fikirlerinizi ve olası durumları yazabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.
  • 06-07-2023, 15:31:33
    Google plusun sonu gibi görüyorum 1 sene sürmez kapatırlar
  • 06-07-2023, 15:35:13
    DenqeSiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Google plusun sonu gibi görüyorum 1 sene sürmez kapatırlar
    Hocam, Meta sosyal medya savaşını threads'e instagram hesabını bağlayarak ve threads hesabını silmek isteyenlere insta silmeleri gerektiğini söyleyerek super app olma yolunda en büyük adımı attı bence. Elon Musk'ın son 1 aydır Mark'a karıncalanmasının sebebi de buydu bence. Çin'in wechat'ini dünyada ilk kim yapacak durumu gibi geliyor bana bu threads durumu? ama tarihte birçok balon var. google plus olabilir haklısınız.
  • 06-07-2023, 15:39:30
    tkowpeace adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam, Meta sosyal medya savaşını threads'e instagram hesabını bağlayarak ve threads hesabını silmek isteyenlere insta silmeleri gerektiğini söyleyerek super app olma yolunda en büyük adımı attı bence. Elon Musk'ın son 1 aydır Mark'a karıncalanmasının sebebi de buydu bence. Çin'in wechat'ini dünyada ilk kim yapacak durumu gibi geliyor bana bu threads durumu? ama tarihte birçok balon var. google plus olabilir haklısınız.
    google plus ortalama 5 yıldan fazla sürdü sanırım

ama artık internet projeleri 5 yıl dayanmaz yani ya tutar ya tutmaz

facebook para çıkardı ne oldu proje iptal

bir çok kuruluş meta twitter microsoft amazon bunlar hep işçi çıkarttı

Türkiye böyle olacak örneğin bir kişi e-ticaret projesi 1 sene deneyecek tutmaz kapatacak ya da satacak hayat pahalı başka çıkışlar aranacak ( tabi meta için para sorunu yok o ayrı mevzu ) uğraşmazlar ellerindeki yönetmeye çalışırlar
  • 06-07-2023, 15:42:11
    instadan takip ettiklerimi nasıl takip edeceğim ben? hesabı açarken gösterdi şimdi göremiyorum yardımcı olacak var mı?
  • 06-07-2023, 15:44:00
    DenqeSiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    google plus ortalama 5 yıldan fazla sürdü sanırım

ama artık internet projeleri 5 yıl dayanmaz yani ya tutar ya tutmaz

facebook para çıkardı ne oldu proje iptal

bir çok kuruluş meta twitter microsoft amazon bunlar hep işçi çıkarttı

Türkiye böyle olacak örneğin bir kişi e-ticaret projesi 1 sene deneyecek tutmaz kapatacak ya da satacak hayat pahalı başka çıkışlar aranacak ( tabi meta için para sorunu yok o ayrı mevzu ) uğraşmazlar ellerindeki yönetmeye çalışırlar
    Bundan birkaç ay önce Meta'nın tek uygulama prototipini görmüştüm. Threads eğer tutarsa cuk oturur diye düşünüyorum. Elon, eğer bir şeyleri kısıtlamaktan fazlasını yapmazsa bilgilerinin çalınmasını önemsemeyen 100 milyonlarca insan threads geçebilir. Şirketlerin çalışan çıkarması durumu bana geliştirilmiş yapay zekanın eseri olarak geliyor bu arada hocam.
  • 06-07-2023, 15:48:06
    Açıkcası benim twitterdaki kitle ile instagramdaki çevrem farklı. Daha çok anonim olmak amaç twitterda. İnstagramda ise tanıdık yüzleri görmek yada ticari gönderileri görmek
  • 06-07-2023, 15:48:10
    SayfaSoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    instadan takip ettiklerimi nasıl takip edeceğim ben? hesabı açarken gösterdi şimdi göremiyorum yardımcı olacak var mı?
    büyük ihtimalle tek seferlik bir ekran o hocam. katılan kişi isteğini görsün diye. Ama settings--profiles you follow--following--see all kısmından bakabilirsiniz hocam.
  • 06-07-2023, 15:51:46
    Sigma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Açıkcası benim twitterdaki kitle ile instagramdaki çevrem farklı. Daha çok anonim olmak amaç twitterda. İnstagramda ise tanıdık yüzleri görmek yada ticari gönderileri görmek
    evet bir de bu var hocam. tüm bilimsel gelişmeler twitterda dönüyor belli alanlarda. Bu kitleyi threads'e kaydırabilirler mi bilmiyorum. Ama şu anki gırgır kitle bile çok büyük zaten. Bir de şunu fark ettim hocam. Twitterda aktif yaşayanı insta, instadakini tw sarmıyor. Threads ya ortak olanları çekecek ya da patlayacak gibi. Ama genel tablo mantıklı bir hareket olarak görünüyor.