http://www.bodytr.com adresindeki siteme erişemiyorum. Sitemdeki yazılardan rahatsız olanlar var, daha önce de saldırı almıştım ve Savcılık kanalıyla takip başlatıp birtakım sonuçlar almıştım.
Sanırım şimdi de son yazılardan birine bozulan bir aptal böyle bir saldırı yaptırttı. Ben bununla ilgileneceğim ama şu sitemin DDOS saldırısı altında olup olmadığını anlamanın bir yolu yok mu?
Online test sitesi gibi bir şey falan?
DDOS altında mıyım? Anlamanın bir yolu var mı?
3
●5.304
- 06-12-2010, 18:16:04Üyeliği durdurulduAllah Allah... Sanırım bana has veya benim IP aralığıma has bir sorun oldu.
Sağolsun hosting firmam çok iyi. Ayda 50 dolar veriyorum managed VPS ama ben buraya DDOS aldığım için gelmiştim. Şimdi DDOS alır almaz gerekli savunmayı onlar yapıyorlar.
Bu arada, bu hosting şirketinde cPanel anlık değil, 24 saatte bir güncellendiği için saldırıları anlayamıyorum aynı anda. Eskiden anlıktı, saldırı olduğunda tespit edebiliyordum.
Herkese Servint.net'i tavsiye ederim.
Ben hâlâ giremiyorum siteme
Biraz daha bakınayım. teşekkür ederim.
- 07-12-2010, 16:50:50Sitemde botnet saldırısna ilişkin saldırı grişimini anlama ve tedibrleri anlatmıştım. belki faydalı olur.
http://www.seohocasi.com/botnet-sald...sil-korunulur/
Biraz daha bakınayım. teşekkür ederim.