Merhaba r10 ailesi;
Android uygulamalarımızda genellikle admob kullandık çok nadir olarak da startapp kullandık. Şuan baktığınızda startapp tamamen bitik durumda. Admob ne yapıyor belirsin (BGBG çok değişik 0,98 TL yide gördüm 2315 TL yi de). Merak ettiğim diğer reklam ağları. Sadece kullanan ve ödeme alan arkadaşlar bilgisini paylaşırsa memnun olurum. Unity ADS ve Applovin de (Ödüllü-Geçiş-Banner) BGBG ne kadar ? ödemeler ne sıklıkla yapılıyor ? veya uyumlulaştırmayla bu reklam birimlerini kullanan var mı ?
iyi forumlar
Reklam Gelirleri [GENEL]
8
●447
- 02-12-2019, 02:26:46Valla starapp o kadar ölü degil.Ancak piyasada hala en iyisi admob.Startapp gecis admob odul ayni and a kullandim.Su an sadece admob var.Diger servisler ile ilgili henuz tecrubem yok.Frig Off Mr Lahey
- 02-12-2019, 09:29:26Önemli bir konu aslında deneyimli hocalarımız biraz açıklık getirirse güzel olur
- 02-12-2019, 13:16:43fb ads reklamları doluluk oranı %50 lere kadar düştüğü halde geliri admobun 2 katı kadar.satın al
***mutlak güç, yozlaştırır! - 02-12-2019, 14:06:40UnityAds'i 2. reklam sağlayıcı olarak tavsiye edebilirim. Geçiş ve Ödüllü reklam BGBG değeri bende 2 USD, ancak çok fazla kategori engellemesi yapmamın böyle düşük bir değer çıkmasında katkısı var. Ayrıca uygulamanızın hangi ülkelerden indirildiği de BGBG değerini en fazla etkileyen unsur.
UnityAds kendizin belirlediği ödeme eşiğini geçtiğiniz ayın sonundan 60 gün sonra USD olarak ödemeyi yapıyor.
E-Kitap: Herkes İçin Mobil Oyun Geliştirme Sanatı - Mobil Oyun Sektörüne Giriş Eğitimi - Google Ads Eğitimi - Skype: the_white_white - 02-12-2019, 14:10:43
- 02-12-2019, 16:17:59Hocam ben vaktiyle facebook adse kayıt olmuştum ödeme bilgilerini de girmiştim. Fakat hiç kullanma gereği duymadım. Benim kayıt olduğum zamanda facebook yeni yayıncı almıyordu Ben ödeme bilgilerini falan girmiştim kabul olmuştu. Hesabımdaki ödeme bilgileri ile alakalı birkaç ekran görüntüsü ekliyorum. Şuanda bu hesapla facebook reklamlarını kullanıp ödeme alabilir miyim yoksa ben alakasız bir yere mi ödeme bilgilerimi girmişim?
http://prntscr.com/q51q36
http://prntscr.com/q51r02|Android Webview |Codecanyon Reskin|Gelir Potansiyelli Uygulamalar
Skype&Mail: c.awoapp@gmail.com WhatsApp: 908503463843 - 02-12-2019, 18:53:51ben önceden kayıt olmuştum 1-2 yıldır kullanıyorum. admobla beraber kullanıyorum. ara reklam dedikleri tam sayfa geçiş reklamını kullanıyorum.
eklediğiniz yer doğru.
varlık oluşturup bu mevcut hesabın ödeme yöntemini seçin.satın al
***mutlak güç, yozlaştırır! - 03-12-2019, 00:22:17İlgi ve tecrübelerinizi paylaştığını için teşekkür ederim. Uyumlulaştırma kullanan var mı ?