Surkent Host ' siteme reklam verir müşterimdir.. Ordan biraz bilgim var.. Artı çalıştığım hosting şirketleri aracılığı ile de tanıyorum kendisini.. Sunucularının parasını aksatmadan öder (nasıl ödediğini bilmiyorum yorum yapamam) Artı hosting teknik desteğinde sorun çıkacağını sanmıyorum çünkü arkasında gerçekten büyük bir firma var.. (Hangi firma onu da söyleyemem) Şimdi bakıyorum sunucu parasını ödüyor bu adam. E şikayet eden müşterisi gerçekten şu an için yok.. Bir kişi biliyorum parasını geri aldı ki olaydan haberim var paneli beğenmedim demiş ki panel her firmanın kullandığı standart paneldir. Müşteri anlamamış yeni olduğu için, surkentte açıklayamamış o sıra haberim olsaydı panel konusunda yardım ederdim ki müşterinin asıl istemiyorum nedeni bu kötü yorumlardır.. Parayı alıp kaçar mı bilemem.. Diyarhostu bende duymuştum çok insanın canını yakmıştı onun sahibi surkentle aynı mıdır onu da bilemem.. Aynı ise herkes nefret etmekte haklı.. Yok aynı değilse surkent hostun kendisine de söledim dışarı ile olan ilişkileri pek iyi değil insanların sevmemesinin nedeni bu yanlış politika takip etmesi..