Full Stack Yetkinlikle Projelerinizi Bir Sonraki Seviyeye Taşıyın 🚀
Uzmanlık Alanlarımla Tanışın:
Yazılım projelerinizin her aşamasında güçlü, optimize ve ölçeklenebilir çözümler sunuyorum.
Backend & Uygulama Geliştirme:- PHP (Laravel, CodeIgniter) ve Python (Django, Flask) ile güvenli ve yüksek performanslı API ve sunucu tabanlı uygulamalar geliştirme.
- MySQL ve PostgreSQL ile verimli ve sağlam veritabanı mimarisi oluşturma.
Frontend & Arayüz Tasarımı:- HTML5, CSS3 (SASS/LESS) ve JavaScript/React/Next.js kullanarak tüm cihazlara uyumlu (Responsive), kullanıcı dostu ve modern arayüz geliştirme.
Sistem & Analiz:- Mevcut kodun detaylı analizi, teknik borcun temizlenmesi ve performans artışı için kod mimarisi ve optimizasyon çalışmaları.
- Sürüm kontrolü (Git) ile profesyonel iş akışı yönetimi.
Hizmetlerim: Problemi Çöz, Sistemi Geliştir 1. Sıfırdan Proje Geliştirme (Web & Mobil Uyumlu)
- İhtiyaç analizi, mimari tasarım ve baştan sona özel yazılım çözümleri.
- A++ Kalite Standartları: Tamamen size özel, temiz ve yoruma açık (well-documented) kod.
2. Mevcut Kod İyileştirme & Hata Ayıklama
- Performans darboğazlarının tespiti ve giderilmesi.
- Güvenlik açıklarının analizi ve kapatılması.
- Kod Düzenleme (Refactoring): Mevcut PHP/Python kodunuzu daha modern ve sürdürülebilir bir yapıya dönüştürme.
3. Bakım, Destek & Uzun Süreli Ortaklık
- Proje teslimi sonrasında, tarafımdan kaynaklanan sorunlarda ÜCRETSİZ hızlı destek.
- Uzun dönemli teknik destek ve sürekli yeni özellik geliştirme.
Sürecimiz (Şeffaf ve Net)- Detaylı Analiz: Projenizi/sorununuzu dinliyor, teknik gereksinimleri belirliyoruz.
- Net Teklif: Belirlenen iş tanımına göre fiyat ve teslimat süresi taahhüdü sunulur. Ayrıca, En Ucuz Fiyat Garantisi ile bütçenizi koruyoruz.
- Zamanında Teslim: Disiplinli ve sonuç odaklı çalışma ile belirlenen süre içinde eksiksiz teslimat.
Söz Veriyorum: Yarıda bırakılmış, anlaşılmayan veya sadece benim kullanabileceğim bir kod yapısıyla karşılaşmayacaksınız. Tüm kod, şifreleme olmaksızın, geliştirilebilir yapıda size aittir. İletişim & Başvuru
Geliştirmeyi planladığınız projeniz veya mevcut kodunuzdaki sorunlar için hemen iletişime geçin.
Türkiye Cumhuriyeti yasa ve etik kurallarına aykırı talepler kabul edilmez.