Merhaba, öncelikle düşüncenizde size katılıyorum. Bu sektörde portfolyo buradan gösterilir buradan incelenir ve değerlendirilir. Naçizane bir kaç tavsiyem olacak lütfen olumsuz olarak düşünmeyin, kendinizi geliştirmeniz için yorum yazıyorum.
- Öncelikle yazdığınız kodu herkesin anlayabileceği düzeyde yazmalısınız. Koda sadece siz bakmayacaksınız. Ne ne işe yarar bilinmesi gerek ve bu yüzden yorum satırı kullanmanız gerekiyor. PSR standartlarını da incelemelisiniz.
- Basit bir işlem bile olsa 1-2 dosyada işi bitirmeye çalışmayın. Her projenizde bir mimari olsun. SOLID prensiplerini takip edebilirsiniz. Bu prensibi takip ederseniz şu 2 dosyayı klasörlere ve dosyalara bölebilirsiniz.
- Olabildiğince özenli şekilde projeler paylaşın, formatlama kullanımına özen gösterin.
Başarılar dilerim
hocam 1. madde için çok haklısınız önceki projelerimde hiç dikkat etmiyordum bu dikkat etmiş halim gün geçtikce geliştiricem o yönünü
2. madde için kısa olunca kullanıcıların indirip test etmesinde üşengeçlik yapmazlar diye düşündüm bundan sonra daha detaylı bir proje paylaşımı yaparım teşekkürler
3. madde de gerçekten githubda paylaşıcak proje çok az aklıma geliyor bu yüzden tüm konularım özgün olmasını isityorum hem özgün hemde kötü değil dediğiniz gibi özenli yazmak istiyorum o konuda da kendimi geliştirmye devam ediyorum .
zamanınızı ayırıp bana tavisye ve yazı yazdığınız için teşekkürler