Biz bu yil 21 ***** sitesini mahkemeye verdik. 18 tanesi ozur diledi kodlar kaldirildi. Bu arada kaynak kodlari calisir sekilde dagitilabilmis degil henuz.
Mantik basit 1 sayfa decode 2$ sistemin calismasi icin ortalama 300 den fazla sayfa decode edilmeli. 600$ ve uzeri maliyet. Geldi bizim en ucuz paketten pahaliya. Destek yok, guncelleme yok, yenilik yok, hukuki acidan avukatimiz goz actirmiyor.
Ben kendim bile bunu yazarken bunaldim simdiden. Gidip lisans almak daha ucuz ve garantili.
Ozetle ne kadar cok dosya, o kadar cok masraf ve bezdirme taktigi. Arti bir ikide meslek taktigi. Piyasada 1 tane calisan ***** imagaza bulamazsiniz. Kirilamayacagindan degil, kirmak satin almaktan pahaliya gelecegi ve asla destek alamayacaginiz icin yeltendiginizle kalirsiniz. Gerisi sizin degerli yorumlariniza kalmis. 1000'den fazla eticaret sistemi kurmus birisi olarak sizinle paylasabilecegim en ince puf noktasi bu mantiktan gecmektedir. Tecrubeyle sabittir.
Herkese projelerinde basarilar, warezssiz gunler dilerim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ioncube encoder v8 mi kullanıyorsunuz yoksa v7 ile mi devam ediyorsunuz. v8 ilk çıktığında kullanmıştım ama hostların bir çoğu v8 i desteklemediği için kullanmaya devam edememiştik ?
birde eğer encoder gui kullanıyorsanız
http://www.ioncube.com/sa_encoder.php?page=pricing burdaki entry level ile cerberus arasındaki farklar neler ?
Daha öncesinde online encoderi script lisansı için değilde önüne gelen açıp kurcalamasın diye tutuyordum ama şimdi v8 gui ile lisans kontrolü sağlamayı düşünüyorum bir fark oluşurmu ?

sorular biraz çok oldu cevabınız için şimdiden teşekkür ederim..