Merhaba,


Benim 13 adet yerel haber sitem var ve bu sitelerde kurumlar, markalar, STK'lar, meslek sahipleri gibi farklı gruplara yönelik bir abonelik sistemi geliştirmeyi planlıyorum. Abonelik sistemi kapsamında, aboneler her ay belirli sayıda haber yayınlama hakkına sahip olacak. Bunları paketler halinde aylık 1 haber, 4 haber ve 10 haber olarak planladım.


Sitelerin bir çoğu yerelde bilinen, yüksek hitli, eski ve otoriter sitelerken, bazıları ise daha düşük hitlere sahip. Temelde abonelik modelinin nasıl daha verimli hale getirilebileceği, kullanıcı deneyimini nasıl iyileştirebileceğim ve abonelik sisteminin sürdürülebilirliğini nasıl sağlayabileceğim konusunda fikirlerinizi merak ediyorum. Bu tarz bir çalışma yapmış olan veya benzer bir model üzerine fikir sahibi olan varsa, görüşlerinizi paylaşır mısınız? Ne tür stratejiler geliştirebilirim?


Ayrıca, bu projeye dahil olabilecek ya da işbirliği yapabilecek kişilerle de özelden iletişime geçebilirim. Yardımcı olabilecek herkesin görüşünü bekliyorum!


Teşekkürler!