27 bin usd net ciro , ortalama 8 bin kar sizce nasıl - Sayfa 5 - R10.net
  • 01-08-2019, 14:35:18
    #37
    ROAS larınız gerçekten inanılmaz yüksek dropship yapıp bu kadar yüksek kar yapanlara pek rastlamak mümkün değil.
    Biz 6 haneli bir çok dropshippera destek veriyoruz isterseniz detaylı görüşebiliriz.
  • 13-08-2019, 01:31:56
    #38
    MaveraHizmet adlı üyeden alıntı
    Sektöre girmek isteyen hayli kişi varmış bunu anladım .

    Bunları mutlaka bilin.
    Dropship sermayesiz iş değildir
    Banka hesabı ve kredi kartı gereklidir .
    18 yaşından büyük olmak gereklidir .

    Ve son olarak eğitim setlerine para vermeyin .

    Bu şartları sağlıyorsaniz bilgi için bana ulaşabilirsiniz. En azından bu işi yapan arkadaşlar ile win ürün paylaşıp satışları arttırıyoruz.
    Konunuz hakkinda ozelden biraz bilgi verirmisiniz. Yurt disinda yasiyorum ilgimi cekebilir.
  • 14-08-2019, 07:28:04
    #39
    Arkadaş ile konu hakkında gorustum. 12 yıldır yurt dışında e-ticaret yaptığım için sistemi mantıklı sistemini ortaya çıkarttığında eminim birçok ticarete girmek isteyen kişiler kullanmak istiyecek. Arkadaşın projesinin daha gelişmişi bu ben üreticiler için yapmaktayım karşılıklı bilgi paylaştık neler yapılır neler yapılamaz diye sisteminde olması gerekli konuları ve yurt dışın pazarında nasıl büyüye bilecegini ilettim. Bence arkadaşın telefon ile iletişime geçmesi en doğrusu olası yanlış anlaşmaları ortadan kaldırmak için en doğru yöntem ayrıca gerçekten iş yapacak veya yapan kişinin zamanı daha değerlidir arar konuşur yazışma ile bir yere varilmaz.
  • 15-08-2019, 18:35:54
    #40
    BONI adlı üyeden alıntı
    Paylastik? Kac kisisiniz?
    AYrica nerde? Ben benzer bilgileri paylastiginiz bir konu gormuyorum r10 da .

    Ayrica millete ucretsiz yardimci oluyorum deyip de ustte alinti yaptigim mesaj nedir? Hazir kurulum site ve urun, hemen telefon alirsiniz ayagi nedir? Onlari hepsini insanlarin iyiligini istediginiz icin ucretsiz mi sagliyorsunuz.

    Lutfen artik birakin bunu, kimse inanmiyor bu dalaverelere.
    Ve lutfen bir daha alinti yapmayin mesajima. Ben diyecegimi deyip kenara cekiliyorum.

    Boni yazmayacaktım ama biraz önyargılı davranmışsınız ben konuya yorum dahi yazmadan arkadaşa pm attım telefon numarasını verdi gecenin 12 sinde yarım saat telefon da görüştük yapmam gerekenleri kalem kalem anlattı ve ben sistemi kurduğum da destek sözü aldım arkadaştan ön yargılı olmadan ulaşsaydınız daha hayırlı olurdu. İYi günler
    yataş mobilya
  • 16-08-2019, 03:28:03
    #41
    BONI adlı üyeden alıntı
    Ayibi siz yapiyorsunuz. Oyle bir sekilde anlatmissiniz ki sanki ucretsiz bilgi paylasmissiniz gibi.. Ucretsiz bilgi icin bir konu acip yazarsiniz bildiginizi, insanlar onun ustune soru sorar konu ustunden cevap verirsiniz...

    Peki siz ne yaptiniz? Asagiki mesajindaki gibi "site kurulumu isteyenler ulassin, sitelerini kuralim sonra kendilerine ilk ay iphone xr alsinlar" diyerek HAYAL satiyorsunuz !!
    Ilk ayda 10.000 tl kar edecek bir urununuz varsa burda millete ya ucretsiz yardim edersiniz ya da eleman bulup kendiniz kariniza kar katarsiniz. Yok "yardim etmek" ayagina milletin parasini alacaksaniz egitimlerini almayin dediginiz insanlardan farkiniz nedir??




    Bu alinti mesajda niyetinizden ve karakterinizden az bucuk anlasiliyor nedir ne degildir. Ben uyarimi yaptim. Burasi bir satis konusu degil ki baltalama olsun, yani boyle bir uyari yapma benim hakkimdir.
    Lutfen bir daha bana alinti yapmayin.
    BONI adlı üyeden alıntı
    Paylastik? Kac kisisiniz?
    AYrica nerde? Ben benzer bilgileri paylastiginiz bir konu gormuyorum r10 da .

    Ayrica millete ucretsiz yardimci oluyorum deyip de ustte alinti yaptigim mesaj nedir? Hazir kurulum site ve urun, hemen telefon alirsiniz ayagi nedir? Onlari hepsini insanlarin iyiligini istediginiz icin ucretsiz mi sagliyorsunuz.

    Lutfen artik birakin bunu, kimse inanmiyor bu dalaverelere.
    Ve lutfen bir daha alinti yapmayin mesajima. Ben diyecegimi deyip kenara cekiliyorum.



    Konuya girmek istemedim de, okuyunca gerçekten çok kızarak yazmak istedim. Yok öyle ben laf söyledim deyip kenara çekilmek. Çamur at izi kalsın ne güzel dünya.
    Arkadaşla tanışalı aşağı yukarı 1 ay civarı oldu. Zaten önceki sayfalarda da yorumum bulunuyor. İlk görüşmemizde telefonda 1 saatten fazla konuştuk, Daha sonra da telefonda görüşmelerimiz oldu. Bende konuya az çok vakıf olduğum için karşılıklı fikir alışverişlerimiz oldu. Çok düzgün bir insan. Hangi ürünlerin talep gördüğünü, nerelerden nasıl fayda sağlarız diye görüşmelerimiz oldu. Hatta kendisi konuyu aktif tutalım da forumda ki diğer kişilere de bir faydamız olur diyen de kendisi! Bana hiçbir şekilde site yapalım, ürün satayım size vs gibi en ufak bir değil talep, sözü bile geçmedi. Orada geçen Iphone muhabbeti de güzel bir anekdot olmuş bence ki bende aynı şekilde düşünüyorum kendisiyle.

    Madem çamur atmak senin hakkın, bende bu forumda uzun zamandır vakit geçiren, iyi kötü ticaret yapan birisi olarak benimde şu soruları sana sormak hakkım. Forumda çamur attığınız Mavera'nın anlattığımız şekilde yardımını ve faydasını gördük. Sizin kimseye bir faydanız oldu mu? Neden durup dururken çamur atma gereği duydunuz? Kişisel bir husumetiniz mi var? Yoksa Dropshiping yapıyorsunuz da kendinize rakip mi istemiyorsunuz? Gerçi son sorum okyanusta yüzecek yer aramak gibi bir şey ama amacınız ne gerçekten merak ettim?
  • 17-08-2019, 16:34:28
    #42
    MaveraHizmet adlı üyeden alıntı
    600 800 USD arası reklam verdik , 8 bin usd net kar bıraktı (reklam maliyetini düşmedim )
    2 operasyon personel
    1 bayan personel
    Çalışma neticesinde oldu , dropship yapıyoruz , Çin'den alıp avrupaya veya başka ülkelere satıyoruz

    Reklam gideri çok fazla ne yapmamı önerirsiniz , face Instagram YouTube reklam çıkıyoruz devamlı
    Youtube video önü reklamcılığı satış amaçlı değil brand ağırlıklı bir reklam türü. Facebook ve İnstagram reklamlarınızı daha doğru optimize ederek. Tbm oranını olabildiğince düşürmeye çalışın. Eğer e-ticaret siteniz var ise Adwords veya criteo üzerinden re-marketing reklamları yaparak ROI değerlerini arttırabilirsiniz. Google Merchant Center reklamları çıkabilirsiniz. Dilerseniz elimden geldiğince size fikir konusunda ücretsiz yardımcı olabilirim. Aktif olarak kullandığım tek sosyal medya hesabı linkedin'dır. Dilerseniz bağlantı kurun detayları konuşalım. İyi Çalışmalar Dilerim.
    Arnoma Medya - Profesyonel Dijital Pazarlama ve Seo Hizmetleri
  • 19-08-2019, 11:59:42
    #43
    reklam bütçenizden kısmamalısınız sonuçta getirisi var ve sizin marka bilinirliğiniz açısından etkili.
  • 20-08-2019, 02:37:03
    #44
    ArisToteLes adlı üyeden alıntı
    Arkadaş ile konu hakkında gorustum. 12 yıldır yurt dışında e-ticaret yaptığım için sistemi mantıklı sistemini ortaya çıkarttığında eminim birçok ticarete girmek isteyen kişiler kullanmak istiyecek. Arkadaşın projesinin daha gelişmişi bu ben üreticiler için yapmaktayım karşılıklı bilgi paylaştık neler yapılır neler yapılamaz diye sisteminde olması gerekli konuları ve yurt dışın pazarında nasıl büyüye bilecegini ilettim. Bence arkadaşın telefon ile iletişime geçmesi en doğrusu olası yanlış anlaşmaları ortadan kaldırmak için en doğru yöntem ayrıca gerçekten iş yapacak veya yapan kişinin zamanı daha değerlidir arar konuşur yazışma ile bir yere varilmaz.


    KaoS adlı üyeden alıntı
    Boni yazmayacaktım ama biraz önyargılı davranmışsınız ben konuya yorum dahi yazmadan arkadaşa pm attım telefon numarasını verdi gecenin 12 sinde yarım saat telefon da görüştük yapmam gerekenleri kalem kalem anlattı ve ben sistemi kurduğum da destek sözü aldım arkadaştan ön yargılı olmadan ulaşsaydınız daha hayırlı olurdu. İYi günler
    farukcatak adlı üyeden alıntı
    Konuya girmek istemedim de, okuyunca gerçekten çok kızarak yazmak istedim. Yok öyle ben laf söyledim deyip kenara çekilmek. Çamur at izi kalsın ne güzel dünya.
    Arkadaşla tanışalı aşağı yukarı 1 ay civarı oldu. Zaten önceki sayfalarda da yorumum bulunuyor. İlk görüşmemizde telefonda 1 saatten fazla konuştuk, Daha sonra da telefonda görüşmelerimiz oldu. Bende konuya az çok vakıf olduğum için karşılıklı fikir alışverişlerimiz oldu. Çok düzgün bir insan. Hangi ürünlerin talep gördüğünü, nerelerden nasıl fayda sağlarız diye görüşmelerimiz oldu. Hatta kendisi konuyu aktif tutalım da forumda ki diğer kişilere de bir faydamız olur diyen de kendisi! Bana hiçbir şekilde site yapalım, ürün satayım size vs gibi en ufak bir değil talep, sözü bile geçmedi. Orada geçen Iphone muhabbeti de güzel bir anekdot olmuş bence ki bende aynı şekilde düşünüyorum kendisiyle.

    Madem çamur atmak senin hakkın, bende bu forumda uzun zamandır vakit geçiren, iyi kötü ticaret yapan birisi olarak benimde şu soruları sana sormak hakkım. Forumda çamur attığınız Mavera'nın anlattığımız şekilde yardımını ve faydasını gördük. Sizin kimseye bir faydanız oldu mu? Neden durup dururken çamur atma gereği duydunuz? Kişisel bir husumetiniz mi var? Yoksa Dropshiping yapıyorsunuz da kendinize rakip mi istemiyorsunuz? Gerçi son sorum okyanusta yüzecek yer aramak gibi bir şey ama amacınız ne gerçekten merak ettim?
    bozkurtreis adlı üyeden alıntı
    Youtube video önü reklamcılığı satış amaçlı değil brand ağırlıklı bir reklam türü. Facebook ve İnstagram reklamlarınızı daha doğru optimize ederek. Tbm oranını olabildiğince düşürmeye çalışın. Eğer e-ticaret siteniz var ise Adwords veya criteo üzerinden re-marketing reklamları yaparak ROI değerlerini arttırabilirsiniz. Google Merchant Center reklamları çıkabilirsiniz. Dilerseniz elimden geldiğince size fikir konusunda ücretsiz yardımcı olabilirim. Aktif olarak kullandığım tek sosyal medya hesabı linkedin'dır. Dilerseniz bağlantı kurun detayları konuşalım. İyi Çalışmalar Dilerim.
    ardakadabra adlı üyeden alıntı
    reklam bütçenizden kısmamalısınız sonuçta getirisi var ve sizin marka bilinirliğiniz açısından etkili.
    Reklam olayını çözdük .

    Arkadaşlar, sitelerini kuranlar oldu , satışa baslayanlar oldu , kimseden beş kuruş para almadık yol gösterdik, arayıp sağol hocam ilk satışlarimi yaptim çocuğu servise verecektim , parası çıktı diye , arayan arkadaşın sevincini mutluluğunu bende aynı şekilde hissediyorum.

    Tlf ve Skype WhatsApp ile görüştüm belki 150 den fazla arkadaş var hepsine selam söylüyorum başarılar diliyorum .
    E-Ticaret Uzmanı , Linux Developer , PHP Geliştirici , Skype İle Mesaj Yolla