• 05-10-2021, 21:15:43
    #1
    * Şikayetçi olduğum firma: @OZELHOST;
    * Şikayetçi olma nedenim: 8 servisim için ödeme tarih vermeyerek mesajlarıma yanıt vermiyor

    * İlgili hizmet konusu / firma site linki: https://www.r10.net/dedicated-server...-lokasyon.html

    * Kanıtlarım:
    • Uzlaşılmıştır 8 servisimin 20.11.2021 tarihine kadar aktif olacaktır.





  • 05-10-2021, 21:33:59
    #2
    Merhaba,

    Özel mesaj ile zaten uzatma konusu için gerekli cevap yazıldı. Sunucunun alınış tarihini biliyorsunuz geçerli sunucuları 1 ay daha kullanıma devam edebilirsiniz.

    Saygılarımızla.
  • 05-10-2021, 21:50:20
    #3
    OZELHOST adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba,

    Özel mesaj ile zaten uzatma konusu için gerekli cevap yazıldı. Sunucunun alınış tarihini biliyorsunuz geçerli sunucuları 1 ay daha kullanıma devam edebilirsiniz.

    Saygılarımızla.
    Alıntı
    Merhaba, ürünleri teslim aldığınız tarihi baz alarak hesaplama yapabilirsiniz. Biz bugün size net bir cevap iletelim Kemal bey gelince.

    Dostum senden ben tarih istiyorum bu 8 sunucu ne zamana kadar aktif olacak , panele giriyorum 2 ay önce ödediğim faturalar hala var kaldı ki şu an ki bana verdiğin 8 sunucu hala panelimde gözükmüyor ve deli gibi ödediğim faturalar için ödeme hatırlatması geliyor , ya sen profesyonel iş yapamıyorsun ya benim sorunum var.

    Ayrıca uzatma konusunu sizin(daha doğrusu kemal hocam senin) geri ödeme için hiç bir uzlaşmaya girmediğiniz için yaptım , mesajlarıma yanıt veren oldu evet doğru ama sürekli ödeme yaptım dekont evde ödeme yaptım geri döndü ödeme yapacak müşterim size gibi sallamasyon cevaplar ile bu duruma getirdiniz.
  • 05-10-2021, 21:52:13
    #4
    WoNDarK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Dostum senden ben tarih istiyorum bu 8 sunucu ne zamana kadar aktif olacak , panele giriyorum 2 ay önce ödediğim faturalar hala var ya sen profesyonel iş yapamıyorsun ya benim sorunum var.

    Ayrıca uzatma konusunu sizin(daha doğrusu kemal hocam senin) geri ödeme için hiç bir uzlaşmaya girmediğiniz için yaptım , mesajlarıma yanıt veren oldu evet doğru ama sürekli ödeme yaptım dekont evde ödeme yaptım geri döndü ödeme yapacak müşterim size gibi sallamasyon cevaplar ile bu duruma getirdiniz.
    Hetzner modülü tam çalışmadığı için şu anda üstünde oynama yapmıyoruz. Ayın 11'inde teslim edilmiş sunucular, bu ay bir ödeme yapmayacaksınız. Fiyat hesaplamasına göre de diğer ayın 20 sine kadar da açık kalmalı.
  • 05-10-2021, 21:57:14
    #5
    Arkadaşlar demek neymiş bu gibi firmalara r10 üzerinden şikayet konusu açmadan hiç bir şekilde yanıt alamayacakmışız.
    Yukarıda her yerden yazmama rağmen bana hiç bir şekilde cevap vermeyen kemal bey burada şikayet konusu ardından hemen cevap veriyor tarih olarak

    Bu cevabı bana hemen verebililerdi ben buraya bu konuyu açtıktan sonra bu tarihi alabildim , sonuç olarak 20.11.2021' e kadar aktif sunucular
  • 05-10-2021, 22:01:06
    #6
    WoNDarK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaşlar demek neymiş bu gibi firmalara r10 üzerinden şikayet konusu açmadan hiç bir şekilde yanıt alamayacakmışız.
    Yukarıda her yerden yazmama rağmen bana hiç bir şekilde cevap vermeyen kemal bey burada şikayet konusu ardından hemen cevap veriyor tarih olarak

    Bu cevabı bana hemen verebililerdi ben buraya bu konuyu açtıktan sonra bu tarihi alabildim , sonuç olarak 20.11.2021' e kadar aktif sunucular
    Halen daha teslim edilmeyen almanya sunucular ve vds ler var, siz bu zaiyatın ne kadar olduğunu bilmiyorsunuz bu kadar yoğunluk varken firma sahibine gidip şahıs numarasından ulaşmaya çalışıyorsunuz ulaşamamanız da gayet normal. Sitemizde 1 adet destek talebi açıp bu konuyu sorsaydınız şuan bu konuyu da açmış olmayacaktınız. Aklınızdaki sorunun cevabını alabildiyseniz bir sorun kalmadı demektir, hayırlı akşamlar.
  • 05-10-2021, 22:09:57
    #7
    OZELHOST adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Halen daha teslim edilmeyen almanya sunucular ve vds ler var, siz bu zaiyatın ne kadar olduğunu bilmiyorsunuz bu kadar yoğunluk varken firma sahibine gidip şahıs numarasından ulaşmaya çalışıyorsunuz ulaşamamanız da gayet normal. Sitemizde 1 adet destek talebi açıp bu konuyu sorsaydınız şuan bu konuyu da açmış olmayacaktınız. Aklınızdaki sorunun cevabını alabildiyseniz bir sorun kalmadı demektir, hayırlı akşamlar.
    Dostum bana 6-7 aydır seninle ticarete başlangıçtan bu yana whatsapp üzerinden destek veren sensin , eğer dersen bana whatsapp yerine ticket at sistemden ben oradan sana ulaşmaya çalışırım
    sistemin = benim yeni hizmetlerim olmadığı ve ödemiş olduğum faturalarım için sürekli bildirim gönderen bir sistem.

    sonuç olarak 20.11.2021 e kadar 8 sunucu aktif olacak cevabını aldım umarım bu tarihten önce cevap vermediğiniz gibi hizmetlerimde pasif duruma düşmez.
  • 05-10-2021, 22:12:44
    #8
    WoNDarK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Dostum bana 6-7 aydır seninle ticarete başlangıçtan bu yana whatsapp üzerinden destek veren sensin , eğer dersen bana whatsapp yerine ticket at sistemden ben oradan sana ulaşmaya çalışırım
    sistemin = benim yeni hizmetlerim olmadığı ve ödemiş olduğum faturalarım için sürekli bildirim gönderen bir sistem.

    sonuç olarak 20.11.2021 e kadar 8 sunucu aktif olacak cevabını aldım umarım bu tarihten önce cevap vermediğiniz gibi hizmetlerimde pasif duruma düşmez.
    Hiç bir sorun yaşanmaz, sadece müşteri fazlalığından dolayı o tarafta whatsapp üzerinden geri dönüş yapamıyoruz bu durumu anlayışla karşılarsanız sevinirim. Destek talebi atarsan her daim cevap alabileceğini bilmenizi isterim. Şu ana kadarki gösterdiğiniz anlayış için de teşekkür ederim.
  • 19-10-2021, 21:56:36
    #9
    OZELHOST adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hiç bir sorun yaşanmaz, sadece müşteri fazlalığından dolayı o tarafta whatsapp üzerinden geri dönüş yapamıyoruz bu durumu anlayışla karşılarsanız sevinirim. Destek talebi atarsan her daim cevap alabileceğini bilmenizi isterim. Şu ana kadarki gösterdiğiniz anlayış için de teşekkür ederim.
    dedi ve faturalarını ödemeyerek sunucularım kapatıldı , 10 saattir sunuculara ulaşım yok

    ilgilenirseniz sevinirim @SrkN;