• 23-07-2013, 12:04:29
    #1
    Merhaba. Son zamanlar actigim her sitede ayni problemi yasiyorum. Ilk gun google aramalarinda iyi kotu cikiyor. Fakat ertesi gun yok oluyor hic bir sayfada cikmiyor. Sorun meyden kaynakli olabilir? Tek yaptgm wp kurup ozgun icerik eklemek. Rklenti olarak sadece all in on seo ve sitemap okadar.
  • 23-07-2013, 12:06:15
    #2
    bende siteme yeni bir kategori ekledim ve anasayfadan link verdim. 2 gün sıralamalarda çıktı o kategori ve sonra kayboldu. sitede sorun yok ilk açtığım kelimelerde ilk sırada ama sonradan eklediğim kategoride sıralamaya girmiyor
  • 23-07-2013, 12:55:29
    #3
    yokmudur bunun neden kaynaklandıgını bilen? nerede ne gibi bir yanlış yapıyor olabilirim acaba :s
  • 23-07-2013, 12:58:55
    #4
    Üyeliği durduruldu
    Eve geçeyim üstad detaylı bir yazı yazayım sizin için .
  • 23-07-2013, 13:00:17
    #5
    bipixel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Eve geçeyim üstad detaylı bir yazı yazayım sizin için .
    tamamdır beklemedeyim çok iyi olacak. Çünkü gerçekten kabak tadı vermeye başladı.
  • 23-07-2013, 13:21:05
    #6
    Üyeliği durduruldu
    Yeni site bonusu ve google un site hakkında ön fikire sahip olması diyebilirim.Site google un çöp site olmadığını düşündüğü sitelere bunu uygular.Google ilk açılan siteyi ufak bir hitle ödüllendirir.Sitenin kategorisine göre bu hit değişir.Örneğin yeni bir film dizi sitesi bir yeni kişisel blogtan çok daha iyi hit alır..Google sizin tıklanma oranınız , ve kullanıcıların sitenizde kalma oranına bakar.Örneğin kullanıcılar google üzerinden tıklıyor ama sonradan geri gelip başka sonuçlarada tıklıyorsa google bunu yetersiz içerik olarak kabul eder ve sizi aşağı alır.Yada örneğin 2. oldunuz..Daha önceki 2. den az tıklanıyorsanız isterse içeriğiniz çok iyi olsun google sizi aşağı alır..Her sitenin bir genel tıklanma oranı vardır.Bu yüzden sitenizin genel tıklanma oranını yükseltmek için kaliteli sitenize kalitesiz içerik yayınlamayın çünkü kurunun yanında yaşta yanar hesabı siteniz iyi sonuçlar aldığı kelimelerden de düşer.

    Google internete içerik üreten arkadaşlara seo öğrenin demiyor kurallara uyup düzgün içerik oluşturun diyor.
  • 23-07-2013, 13:23:59
    #7
    Maxcomtr sorum malesef soyledıgınızden farklı. Google kalkıp benı ılk sayfaya koymadı Ornegın bır oyun sıtesı actım 15 gun once. İlk gun 15. sayfadaydı. ertesi gun ogleden sonra site tum aramalardan kayboldu. 15. sayfadayken de 1 tane bıle hıt gelmedı sıteye.

    Siteye eklenen oyunların yazı içerikleri tamamen ozgun. 70 80 oyun ekledım 10 15 gun ıcerısınde. Her gun 2 3 oyun eklenıyor.
  • 23-07-2013, 13:30:47
    #8
    Üyeliği durduruldu
    Bu bazen olabılıyor bıraz beklemen lazım ama sıkıntı yaratcak bı durum degıl
  • 23-07-2013, 13:40:40
    #9
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    benim yeni 2 sitede de aynı sorun var. ama benim zamanım yok . yoksa basit bir kaç düzenleme ile düzeltilebilir. siteyi zenginleştirmeni tavsiye ederim. ayrıca maxcomtr nin dedikleride %100 doğrudur.