• 21-06-2016, 12:59:02
    #1
    Merhabalar,
    Full özgün bir sitem var tamamen kullanıcı odaklı ve girilen içeriklerin nerdeyse tamamı özgün ama sitem bir türlü onay almıyor

    Alıntı
    Hello,

    Thank you for your interest in expanding your Google AdSense account to implement ad code on your own website. Unfortunately, after reviewing your application, we're unable to approve this application for the time being. Your existing AdSense account that allows you to show ads on partner sites is not affected by this disapproval.

    We did not approve your application for the reasons listed below.

    Issues:

    - Site does not comply with Google policies

    ---------------------

    Further detail:

    Site does not comply with Google policies: We&apos;re unable to approve your AdSense application at this time because we feel that your site does not comply with Google AdSense policies or webmaster quality guidelines. It&apos;s our goal to provide our advertisers sites that offer rich and meaningful content, receive organic traffic, and allow us to serve well-targeted ads to users. We believe that currently your site does not fulfill this criteria. <br /><br />For more details, please read the webmaster quality guidelines at http://www.google.com/support/webmas...y?answer=35769 and the AdSense program policies at http://www.google.com/support/adsens...y?answer=48182.
    Ne yapmam gerekiyor onay için ücretli çalışan arkadaşlar varmı?
  • 21-06-2016, 13:00:30
    #2
    Üyeliği durduruldu
    sadece siz değil ki alan kişi bende göremiyorum. Sitenize özen gösterin zaten eğer gerekli görürseler onaylarlar.
  • 25-06-2016, 20:28:11
    #3
    Bir daha başvurdum yetersiz içerikten kabul etmediler ama bildiğin 122 özgün makale var herbiri bana nerdeyse 5-10TL ye geldi kaliteli içerikler bi 6 ay içerik girilmemişti belki o yüzden ama 122 tane babalar gibi makaleler var çok garip bu adsense
  • 25-06-2016, 20:34:13
    #4
    42 makaleli sitem ile dün onay adım. Bir hafta önce başvurmuştum. İlk onayıda kolayca almıştım ilk başvuruda aynı sektör ile yine aldım
  • 27-06-2016, 10:01:25
    #5
    Benim hesabınma adsense onayı var. youtube videolarından 3-5 bi şeyler geliyor anca k siteme reklam koymak istiyorum. kodları siteye koydum reklam çıkmıyor neden olabilir?
  • 27-06-2016, 10:16:07
    #6
    Buraksan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Benim hesabınma adsense onayı var. youtube videolarından 3-5 bi şeyler geliyor anca k siteme reklam koymak istiyorum. kodları siteye koydum reklam çıkmıyor neden olabilir?
    youtube adense var demekki hocam bendede youtube adsense var ama birde sitenizi onaylatmanız lazım
  • 27-06-2016, 13:18:04
    #7
    Üyeliği durduruldu
    trhero adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bir daha başvurdum yetersiz içerikten kabul etmediler ama bildiğin 122 özgün makale var herbiri bana nerdeyse 5-10TL ye geldi kaliteli içerikler bi 6 ay içerik girilmemişti belki o yüzden ama 122 tane babalar gibi makaleler var çok garip bu adsense
    200 Kusur haber olan habersitemizde resimler dahi özgün. Onay alamıyoruz.
  • 27-06-2016, 18:23:18
    #8
    Google Adsense yeri geliyor flaş oyun sitesinede veriyor dizin sitesinede veriyor.Anlaması çok güç.Bilgisayar başında duran eleman kafasına göre onay veriyor galiba.
  • 27-06-2016, 19:54:49
    #9
    Üyeliği durduruldu
    narin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Google Adsense yeri geliyor flaş oyun sitesinede veriyor dizin sitesinede veriyor.Anlaması çok güç.Bilgisayar başında duran eleman kafasına göre onay veriyor galiba.
    Bak bu siteme : http://goo.gl/N4PBcd

    10 dakika önce yetersiz içerik diye red geldi gülsem mi ağlasam mı bilemedim.