• 18-04-2023, 15:30:47
    #1
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    TABAN FİYAT NEDENİYLE GÜNCELLEDİ FİYAT 300 TL Bir ads alana 2 Adet Telafi (Patlaması halinde)


    TELAFİ KOŞULLARI;
    -Çok yüksek harcama yapmamış hesapları satın alırsanız bunlar tamamen telafi kapsamındadır. Ancak 1000 TL ve üzeri harcama yapmış hesaplar telafi kapsamında değildir.
    -Şüpheli ödeme, Sistemi Atlatma, Kabul edilmez iş uygulamaları konusunda telafi imkanı vardır. Satış sonrası destek sağlarız.

    Bizden hesap aldığınızda reklam açma konusunda güncel methodlar ile ilgili bilgi alabilirsiniz. Bizden hesap alın almayın bizi arayıp bilgi alabilrisiniz.

    Yıllardır Adwords hizmeti sunduğumuz için ads ile alakalı en ince uç noktalara kadar hakim olmamız sebebiyle takıldığınız yerlerde size reklam desteği sunabiliriz. Firmanıza ve reklamlarınıza çeşitli optimizasyon çözümleri ile hız katabiliriz.


    HESAP BİLGİLERİ:
    Açılış zamanı: Bir hafta
    Harcama Tutarı:14 TL
    Ödeme Yöntemi: Manual
    Ek olarak yüksek Harcama yapmış hesaplarımızda vardır. Onlarda çok uygun fiyata satılmaktadır. Yakında konuya eklenecektir.


    FORUMDAKİ DİĞER KONULARIMIZ;
    Her Sektöre Hizmet Konusu İçin Tıklayın
    Reklamınız muhtemelen bazen gösteriliyor fakat bu teşhis işlemi sırasında gösterilmedi. Hatası ile alakalı makalemiz için TIKLAYIN
    Şüpheli ödeme / Reklamlarınızın neden gösterilemediğini bilemiyoruz hatası ile alakalı makalemiz için TIKLAYIN
    Adwords Geçersiz tıklama saldırılarını engelleme Makalemiz için TIKLAYIN
    “Hesabınız askıya alındı – hesabınızda ödenmemiş bakiye bulunmaktadır” Çözümü İçin TIKLAYIN
  • 18-04-2023, 15:58:08
    #2
    cud adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    taban fiyat ihlali. #r10etiket0#
    taban fiyat nedeniyle güncelledi fiyat 300 tl