@RECEPCALISKAN - Garanti veriyor, arkasında durmuyor. - R10.net
  • 04-12-2019, 16:23:50
    #1
    * Şikayetçi olduğum kişi: @RECEPCALISKAN;
    * Şikayetçi olma nedenim: Taktik satıyor,arkadasında durmuyor
    * Ticaret konusu: https://www.r10.net/ilan-panosu/2155...-5-dakika.html

    Selamlar, yaklaşık bir ay önce kendisinden adsense onay taktiği aldım.Konusunda garanti vermiyorum ama onay alıyorum yazıyordu fakat kendisi ile whatsappta görüştüğümde garanti vermiyorsun ama 10 tane domain yollarsam ne olur dediğimde illaki onay alır dedi.

    Her neyse siteleri kurdum kendisine kontrol etmesini için adresini verdim, sorun yok gönderebilirsin dedi ve 10 tane domaini onaya gönderdik, red geldi.
    Kendisine red geldiğini söylediğim de , içerik eklemesi yapın dedi, yaptık yolladık bütün domainlere ikinci red geldi.
    Kontrol ettiği sitelere bu sefer sorunlu dedi yok resim saçma yok şöyle gibi bahaneler buldu, tamam dedik değiştirelim tekrar yollayalım, yine red geldi.

    Kendisine bunun normal olmadığını en azından bir tanesinin onay almasını gerektiğini söylediğim de bana ben bu taktik ile onay alıyorum diye savunma yapıyor, bende eğer sen onay alıyorsan (ücretli onay işi yapıyor) parasıyla benim sitemi onaylatıyorum nedense bu işe de arkadaş yanaşmıyor eğer taktikte sorun yoksa neden yanaşmadığı meçhul.

    Eğer taktikte sorun yoksa, 10 domain en azından birtanesi onay alırdı ki bunu kendisine ifade etti, veya kişi bu sistem üzerinden parasını vermemi teklif etmeme rağmen hizmet sağlardı.

    Yazdıklarımın hepsi kanıtlı, whatsapp görüşmesidir.
  • 04-12-2019, 16:33:03
    #2
    Öncelikle ben sana garanti vermedim 10 domain yolluyorsun illaki onay gelir anlamında. Evet red geldiğin içerik eklemesi + tema değişikliği gibi şeyler yaparak tekrar göndermenizi söyledim ki anlatımdada bu yazıyor bende böyle yapıyorum. Resimlere saçma bahaneler buldu demişsin bahane değil gerçekti bana anormal resim geldi ağzında ne olduğu belli değil bir tane kadın resmi vb. vardı daha doğal sade resimler eklemenizi söyledim. Taktikte sorun olduğunu iddia ediyorsunuz fakat sizede söylediğim gibi taktiği alan müşterilerim ve ben nasıl onay alabiliyoruz ? size verilen taktiğin aynısı diğer müşterilerede verildi neden siz alamıyorsunuzda hepimiz alıyoruz. Sizede söyledim tradelerimden iletişime geçerek kendilerenede sorabilir karşılaştırma yapabilirsiniz diye. Sen bana tamam onay hizmeti almak istiyorum dediğinizde iyi tamam diyip hesap numaralarımı ve ns sunucularımı gönderdim sizde yok benim sunucumda yapın dediniz bende size o şekilde çalışmıyorum tw iletirim birlikte kurarız dedim ve şikayet konusu açıyorum dediniz bende açın dedim. Aynı şekilde bir dahaki müşterimin sitesine tw iletirim birlikte kurarız dedim ve siz onada yanaşmadınız.
    ★ Adsense Hesaplarınızı Onaylatıyoruz ★ Bol Referans ★ İade Garantili ★ Yüzlerce Mutlu Müşteri ★

    Telefon Onaylı Gmail Hesapları Sınırsız Stok​​​
  • 04-12-2019, 16:38:55
    #3
    İllaki onay alır o zaman taktiği satmak için bir laf geçiştirmeydi öylemi anlamalıyım?

    İçerik eklemesi defalarca yapıldı, tema taktikteki aynı jannah tema.
    Başkası beni ilgilendirmez bunu defalarca söylememe rağmen 2-3 kişi onay almış onları öne sürüyorsunuz
    Eğer siz alıyorsanız bu taktik ile kurulmuş siteyi veriyim parasıyla onay alın diyorum, onada hayır diyorsunuz?
    Yok benim sunucum benim NS adresim tabi kabul etmedim, çünkü kurulacak siteyi görmek istiyorum bu taktik ile kurulduğuna emin olmak için benim sunucum da olmasını istiyorum.

    Siz neden kendi sunucunuz dışında kurmuyorsunuz bunun sebebi nedir? Farklı taktikler mi yoksa
  • 04-12-2019, 16:43:58
    #4
    Prowess adlı üyeden alıntı
    İllaki onay alır o zaman taktiği satmak için bir laf geçiştirmeydi öylemi anlamalıyım?

    İçerik eklemesi defalarca yapıldı, tema taktikteki aynı jannah tema.
    Başkası beni ilgilendirmez bunu defalarca söylememe rağmen 2-3 kişi onay almış onları öne sürüyorsunuz
    Eğer siz alıyorsanız bu taktik ile kurulmuş siteyi veriyim parasıyla onay alın diyorum, onada hayır diyorsunuz?
    Yok benim sunucum benim NS adresim tabi kabul etmedim, çünkü kurulacak siteyi görmek istiyorum bu taktik ile kurulduğuna emin olmak için benim sunucum da olmasını istiyorum.

    Siz neden kendi sunucunuz dışında kurmuyorsunuz bunun sebebi nedir? Farklı taktikler mi yoksa
    Siz iyimsiiniz onay hizmeti almak istediniz tamam dedim kendi sunucum dedim evet başka sunucuda işlem yapmıyorum gel tw bağlan birlikte kuralım diyorum. Hala taktiğe laf ediyorsunuzda bu onay alanlar nasıl alıyor hadi beni geçtim. Bak bende iletişime geçmiyorum diyorum ki kendin geç sor bir sorgula bakalım farklı taktikmi aynı taktikmi diye. Gel bağlan TW ile birlikte kuralım zaten görüyorsun ne ile kurulduğunu. Sizin dediğinize göre o onay alan 2-3 kişi ( sözde 2-3 kişi) farklı taktikle onay alıyor. Sorgulayın diyorum onada yok diyorsunuz.
    ★ Adsense Hesaplarınızı Onaylatıyoruz ★ Bol Referans ★ İade Garantili ★ Yüzlerce Mutlu Müşteri ★

    Telefon Onaylı Gmail Hesapları Sınırsız Stok​​​
  • 04-12-2019, 16:50:28
    #5
    RECEPCALISKAN adlı üyeden alıntı
    Siz iyimsiiniz onay hizmeti almak istediniz tamam dedim kendi sunucum dedim evet başka sunucuda işlem yapmıyorum gel tw bağlan birlikte kuralım diyorum. Hala taktiğe laf ediyorsunuzda bu onay alanlar nasıl alıyor hadi beni geçtim. Bak bende iletişime geçmiyorum diyorum ki kendin geç sor bir sorgula bakalım farklı taktikmi aynı taktikmi diye. Gel bağlan TW ile birlikte kuralım zaten görüyorsun ne ile kurulduğunu. Sizin dediğinize göre o onay alan 2-3 kişi ( sözde 2-3 kişi) farklı taktikle onay alıyor. Sorgulayın diyorum onada yok diyorsunuz.
    Ben başkasından taktiği almadım, muhattap sizsiniz.
    Eğer o kadar güveniyorsan siteyi veriyorum kur onay al bende görüyüm ama buna da hayır diyorsun demek ki senin de güvenin yok taktiğe
    Her neyse modaratör arkadaş karar verecektir konu açık aynı şeyleri konuşmaya gerek yok.
  • 04-12-2019, 16:54:06
    #6
    Evet benimle muhattapsınız aksi bir şey demedim siz sürekli suçladığınız için bende madem inanmıyorsunuz kendiniz sorgulayın iletişime geçerek diyorum.

    Ben sana yönlendir NS adreslerini bağlan TW'ye izle siteyide takip et diyorum sen buna yanaşmıyorsun. Ben taktikte ne yazıyorsa aynı şeyleri uygulayarak siteleri kuruyorum. Hani diyorsunuz ya diğerleri alıyorsa banane ben alamıyorum diye madem öyle diğerleri alıyor sen alamıyorsun nerden bileyim yalan söylemediğini ? diğerleri nasıl alıyor aynı taktiği kullanıyorlar ?
    ★ Adsense Hesaplarınızı Onaylatıyoruz ★ Bol Referans ★ İade Garantili ★ Yüzlerce Mutlu Müşteri ★

    Telefon Onaylı Gmail Hesapları Sınırsız Stok​​​
  • 04-12-2019, 16:58:21
    #7
    RECEPCALISKAN adlı üyeden alıntı
    Evet benimle muhattapsınız aksi bir şey demedim siz sürekli suçladığınız için bende madem inanmıyorsunuz kendiniz sorgulayın iletişime geçerek diyorum.

    Ben sana yönlendir NS adreslerini bağlan TW'ye izle siteyide takip et diyorum sen buna yanaşmıyorsun. Ben taktikte ne yazıyorsa aynı şeyleri uygulayarak siteleri kuruyorum. Hani diyorsunuz ya diğerleri alıyorsa banane ben alamıyorum diye madem öyle diğerleri alıyor sen alamıyorsun nerden bileyim yalan söylemediğini ? diğerleri nasıl alıyor aynı taktiği kullanıyorlar ?
    30 kere red mesajı geldi, siteleri kontrol ettin, şöyle yap dedin böyle yap dedin yaptık, kendimi mi suçlayım?
    Sen ne dediysen o yapıldı sonuç 30 tane red kim suçlu?
    Kontrol ettiğin sitelerin red görüntüleri gönderiyim yeterli bir kanıt olur heralde?
  • 04-12-2019, 17:15:16
    #8
    Prowess adlı üyeden alıntı
    30 kere red mesajı geldi, siteleri kontrol ettin, şöyle yap dedin böyle yap dedin yaptık, kendimi mi suçlayım?
    Sen ne dediysen o yapıldı sonuç 30 tane red kim suçlu?
    Kontrol ettiğin sitelerin red görüntüleri gönderiyim yeterli bir kanıt olur heralde?
    Ee bende taktiği sattığım müşterilerin mesajlarını ekran görüntülerini göndereyim yazdıkları mesajların yeterli kanıt olur heralde ?
    ★ Adsense Hesaplarınızı Onaylatıyoruz ★ Bol Referans ★ İade Garantili ★ Yüzlerce Mutlu Müşteri ★

    Telefon Onaylı Gmail Hesapları Sınırsız Stok​​​
  • 04-12-2019, 17:21:31
    #9
    Siteleri kontrol etmesen, dediğin şekilde yapsam belki tamam haklısın da hem siteleri kontrol edip hemde problem yok deyip bunun üstüne hepsi red alması başka bir açıklaması yok.

    2-3 kişi şansa artık onay almış yada sen kendi sunucunda ne yapıyorsan artık aynı şekilde mi onay aldırdın bilemeyiz onuda Her lafında onu öne sürüyorsun.
    Olay gayet açık hem 10 siteyi ilakki onay alırsın diyorsun alamayınca suçlu ben alıyorum, ben ne yaptıysam

    Dönüp dolaşıp onay alan arkadaşları öne sürdüğün için cevap vermiyeceğim modaratör arkadaş inceler kim haklıysa ona göre karar verir.