bu kadar saçma bir durumla daha önce hiç karşılaşmadım - R10.net
  • 15-10-2020, 17:55:16
    #1
    1.ekran Viewsonic va2710-mh 27"
    2.ekran Asus Mx239 23"

    Ekran Kartı Zotac nvidia rtx 2060

    Çift Ekran kullanıyordum ekran kartını değiştirmeden önce (öncesinde gtx960 vardı)
    yeni ekran kartında 2 adet hdmi girşi olmadığı için displatportunu hdmi ya dönüştüren bir kablo aldım bidini hdmi dan bağlayıp diğerini aldığım kablo ile bağladım ekranlar gelmedi kabloları çıkarıp ekranlar arası değiştirip ikiside çalışana kadar buna devam ediyordum sonra güncelleme gelmiş temiz kurulum ile kurdum onu düzeldi sandım oda 2 aç kapa eski haline geri döndü ki bugün bir şey daha farkettim nvidia experience açınca çift ekran çalışmaya başlıyor 1 dakika sonra gidiyor sonra geri geliyor gibi saçma bi durum yaşıyorum
    olanlara hiç anlam veremiyorum varmı bunun bi çaresi yanlış bişimi yapıyorum

    İyi Forumlar
    R10 Ailesi
  • 15-10-2020, 19:18:10
    #2
    Aynı derin bi farklısınıda ben yaşıyorum , apu işlemcim var amd idare etti sağolsun sonrasında msı rx580 aldım taktım ilk açılışlar flan hiç sorun etmiyordu sonrasında ıkıncı ekranı açmamaya başladı ben dönüştürücede almadım direk onboard üzerinden vga verdim , led panel bir tanesi , bios da bunun bi ayarı var öncelik hangisi olsun gibisinden ekran kartı ile apuyu mecbur aynı anda calıstırıyorum ıkinci ekran başlangıcta geliyor ama tam ekran geleceği sırada gidiyor her sefeinde vga portunu sök tak yapıyorum ıkıncı ekran öyle geliyor , bi fırsat yakalyıp işlemciyi yada ekranı değiştirip ekran kartına baglıyacagım bende care bulamadım.