PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : mysqdumper config.php 27. satırdaki hata yardım


MayStori
11-04-2010, 18:12:07
mysqdumper yedek almaya calsııtıgımda config.php 27. satırdaki hata veriyor. configte 27 satır bos hatayı anlayamadım daha once bir sorunla karsılasan yada bilgise olan arkadaslar yardım ederlerse sevinirim teşekkürler.

helperman
11-04-2010, 19:50:51
Merhabalar

Dediğiniz şey sql yedeğinizi yeni hosta aktarırken kullanılıyor sanırım.

bigdump.php ile denerseniz büyük ihtimalle çözülür.

MayStori
11-04-2010, 20:22:43
Merhabalar

Dediğiniz şey sql yedeğinizi yeni hosta aktarırken kullanılıyor sanırım.

bigdump.php ile denerseniz büyük ihtimalle çözülür.


yeni hosta gectim sql yedeği sorunsuz attım ama yedek alırken bu hatıyı alıyorum:S
27 satır diyor ama 27 satır bos

helperman
11-04-2010, 23:36:13
Merhabalar

Anladım hocam dilerseniz innndiregandi@windowslive.com ekleyin elimdne geldiğince yardımcı olmaya çalışayım.

MayStori
11-04-2010, 23:47:04
Merhabalar

Anladım hocam dilerseniz innndiregandi@windowslive.com ekleyin elimdne geldiğince yardımcı olmaya çalışayım.


ilginiz için teşekkür ederim ekledım hocam:)

Onurss
11-04-2010, 23:49:54
O sorun yeni sürüm ile geliyor sanırım. Araştırdım fakat net bir çözüm bulamadım. Onun yerine yedekleme esnasında config.php dosyasının adını değiştirip yeni bir config.php oluşturuyorum ve içerisine <?php?> yazıp kaydediyorum. Yedekleme bittikten sonra eski config.php yi geri getiriyorum.

Sürekli kullanmadığım için pek sorun olmuyor. :)

Kendi sitelerim için SSH kullanıyorum zaten.

MayStori
12-04-2010, 21:40:48
O sorun yeni sürüm ile geliyor sanırım. Araştırdım fakat net bir çözüm bulamadım. Onun yerine yedekleme esnasında config.php dosyasının adını değiştirip yeni bir config.php oluşturuyorum ve içerisine <?php?> yazıp kaydediyorum. Yedekleme bittikten sonra eski config.php yi geri getiriyorum.

Sürekli kullanmadığım için pek sorun olmuyor. :)

Kendi sitelerim için SSH kullanıyorum zaten.


dediğiniz gibi yatım yedeğimi aldım ama kalıcı çözüm bulmak aşrt yenı hosta gecınce neden boyle sorun yaptı anlamıs değilim:S