PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : phpMyAdmin'de Karakter Değiştirme [Acil Hostum Kapanıcak Lütfen]


Nury
23-05-2009, 17:43:59
S.a arkadaşlar,
Veritabanı karakteri latin1_swedish_ci ben yedeğini alınca haliyle türkçe karaterleri saçma saçma karakterler şekline sokuyor, şuanda doğru düzgün çalışıyor ama ben yedeğini başka bi yere atıyorum türkçe karakterler yok "?" var.
Sanırım phpmyadmin de yedeğini almak istediğim veritabanının karaterini latin5 filan yapıp yedeğini alırsam düzelir, nasıl yapabilirim varolan veritabnı karaterini ?

Teşekkürler

Nury
24-05-2009, 12:51:26
yardım edicek arkadaşlar yok mu:)

MujaHeed
24-05-2009, 14:56:22
cpanelden full backup şeklinde al, ben herangi bi sorunla karşılaşmadım :/