PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : wp 5mb .sql db


vidoo
30-04-2009, 13:15:22
Elimde bulunan 5mb db yi yükleyemiyorum limit 2mb. bu wordpress db mi nasıl yüklerim ? - bir çok araştırma yaptım ancak bir sonuca ulaşamadım... acill yardım

tvo
30-04-2009, 13:24:28
db dediğin sql mi? yoksa xml olarakmı ?

KonyaHosting
30-04-2009, 13:25:46
htacces dosyasınına altına bu kodu yerleştir artık limit 34 mb olacak :)

#Change upload limits
php_value memory_limit 34M
php_value post_max_size 33M
php_value upload_max_filesize 32M
php_value max_execution_time 600
#Change upload limits end

hackxien
30-04-2009, 13:27:34
http://www.r10.net/database/354003-12mb-xml-wordpress.html bu konuda bir pro verdim inceleyin,ayrıca sitede daha da açıklayıcı konular mevcut.

vidoo
30-04-2009, 13:30:09
db .sql , + htt.acses neyse :D , onada ekledim kodu olmuyor. eklediğin program için teşekkür ederim innş import ederim

KonyaHosting
30-04-2009, 13:32:17
db .sql , + htt.acses neyse :D , onada ekledim kodu olmuyor. eklediğin program için teşekkür ederim innş import ederim


arkadaşım verdiğim kodu htacces in içine ekle %99 işe yarayacaktır

tvo
30-04-2009, 13:36:59
vido paneline gir artık plesk mi cpanelmi herneyse veritabanı olan kısma gir wp için açtığın veritabanı adı phpmyadminden giriorsun veritabanı içine acılan sayfada wp klasor isimleri cıkar wp_user wp_options v.s bunların hepsini seç kaldır de kaldır sonra içe aktar seceneği olacak yukarıda oraya tıklayıp db masaüstündemi belgelirmde nerdeyse gözat deyip db nerdeyse onu secıorsun assağıdaki git tusuna basıyorsun bukadar

vidoo
30-04-2009, 13:37:56
Yeni baştan kuruyorum wp yi db felan sildim pc den :p , botla yenden çekicem videoları

KonyaHosting
30-04-2009, 13:38:31
vido paneline gir artık plesk mi cpanelmi herneyse veritabanı olan kısma gir wp için açtığın veritabanı adı phpmyadminden giriorsun veritabanı içine acılan sayfada wp klasor isimleri cıkar wp_user wp_options v.s bunların hepsini seç kaldır de kaldır sonra içe aktar seceneği olacak yukarıda oraya tıklayıp db masaüstündemi belgelirmde nerdeyse gözat deyip db nerdeyse onu secıorsun assağıdaki git tusuna basıyorsun bukadar

arkadaş sanırım xml database den söz ediyor :)

vidoo
30-04-2009, 13:45:18
yok aktarım limiti 2mb arkadaşlar benım .sql db 5mb oldugu için zaman aşımına uğruyor.
.xml değil arkadaşım .sql =)

vidoo
30-04-2009, 13:48:36
http://www.r10.net/database/354003-12mb-xml-wordpress.html bu konuda bir pro verdim inceleyin,ayrıca sitede daha da açıklayıcı konular mevcut.

verdiğin link .xml için ben .sql diyorum.. =)

tvo
30-04-2009, 13:50:07
arkadaş sanırım xml database den söz ediyor :)
Hangi arkadas xml den bahsediyor benmi? Ben sql den phpmyadminden söz ediyorum?

KonyaHosting
30-04-2009, 13:56:13
Hangi arkadas xml den bahsediyor benmi? Ben sql den phpmyadminden söz ediyorum?


yok bn konuyu açan arkadaşın xml database den bahsettiğini zannetmiştim :)

vidoo
30-04-2009, 14:06:17
hackxien adlı arkadaşımız .xml demiş =)