PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kullanılmayan verileri silme?


chnyrdkl
04-06-2019, 20:23:06
Arkadaşlar merhabaPhpmyadmin de bazı verileri silerken sadece kaldır a tikladim sanırım içinde ki verileri var diye gösteriyor
Mesela site içinde 10 tane yazı varsa 88 tane olarak gösteriyor içi boş olan verileri gösteriyor.
O kullanılmayan sütunları ya da o verileri nasıl silebilirim?
İd:88 : boş içerik yani

metehandemir
04-06-2019, 20:24:42
Satırların hangi sütununun boş olduğunu belirtin ona göre kod hazırlıyım size

coder63
04-06-2019, 20:25:37
SQL kod yazarak koşul belirtip silmeniz gerekir. Temel SQL bilginiz yoksa bilen birine yaptırmanızı tavsiye ederim.

chnyrdkl
04-06-2019, 21:06:42
Satırların hangi sütununun boş olduğunu belirtin ona göre kod hazırlıyım size
Böyle göstersem hocam ?
https://cdn.r10.net/editor/76269/a7a1dd0c5548eb9fa5ec153fc5705e6b.png
4 tane var entry yani hocam ama eski db de ki verileri sildim şimdi toplasan 4 tane entry var..