PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sql Tek Sütun Dışarı Aktarma - Yardım


aykutavsar
30-01-2019, 10:49:20
Çözüldü - Teşekkürler...

Merhaba Günaydın...

Phpmyadminden sadece bir sutunu dışarı aktarmam lazım bunu nasıl yapabilirim.
http://prntscr.com/me3xu6 Örneğin burda çizdğim sütunu dışarı aktrarıp farklı bir sqle aktarcam.

br3akb0y
30-01-2019, 10:58:44
İstediğin sütunu işaretle, yukarı kısımda Dışa Aktar'a tıkla Sonra Git yap çıkan .sql dosyasını kontrol et INSERT INTO verilerini ona göre diğer yerde aynı yere gelerek İçe Aktar yap yapıyı çalıştır.

aykutavsar
30-01-2019, 11:07:37
İstediğin sütunu işaretle, yukarı kısımda Dışa Aktar'a tıkla Sonra Git yap çıkan .sql dosyasını kontrol et INSERT INTO verilerini ona göre diğer yerde aynı yere gelerek İçe Aktar yap yapıyı çalıştır.

Farklı bir şekilde ekledim ben sütun ekle diyip aynı bilgilerle tekrar bir sütun oluşturdum çözüldü :)

İlginiz için teşekkürler...